Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Dubrava
ZA DJECU S TEŠKOĆAMA
Kupnjom knjiga pomažete terapijsko jahanje
Buvljakom u knjižnici Dubrava se nastoje prikupiti sredstva za rad udruge Don Kihot koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju
slika vijesti
Članak

Autor: Tanja Molvarec
Objavljeno: 30.06.2012. 14:56h

Udruga za terapijsko jahanje Don Kihot organizirala je buvljak knjiga u predvorju knjižnice Dubrava. Cijene knjiga su simboličnih deset kuna, a za one mlađe tu su i stripovi.

- Već treći put organiziramo buvljak kako bi prikupili novac za finaciranje udruge. Vrhunac akcije će biti krajem ljeta kada ćemo dio knjiga donirati knjižnici ali i stračakim i dječjim domovima - kazala je Anamarija Levak, predsjednica udruge Don Kihot.

Buvljakom se nastoji osvijestiti ljude o postojanju ove udruge koju čine isključivo volonteri.

- Za sada provodimo radionice terapijskog jahanja za djecu s teškoćama u razvoju, ali i osobe s invaliditetom. Ideja je da ne stanemo samo na tome, nego da se imamo radionice u prirodi - kazala je Ana Marija Levak.

Svi koji žele mogu posjetiti internetsku stranicu udruge http://www.donkihot.hr/, ispuniti pristupnicu i postati dio obitelji ove udruge koja pomaže djeci i osobama s invaliditetom.

Udruga je nedavno organizirala i Dan otvorenih vrata tijekom koje su se posjetitelji mogli upoznati s terapijskim jahanjem i vidjeti kako ono funkcionira.

Još jednom vas pozivamo da posjetite knjižnicu Dubrava na Aveniji dubrava 51 svake subote tijekom ljeta. Izdvojite deset kuna, pročitajte neki klasik i pomozite udruzi koja volonterski obavlja ovaj plemeniti posao.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi don kihot, terapijsko jahanje, jahanje, djeca
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...