DUBRAVA

Kupnjom knjiga pomažete

terapijsko jahanje

ZA DJECU S TEŠKOĆAMA

Buvljakom u knjižnici Dubrava se nastoje prikupiti sredstva za rad udruge Don Kihot koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju

Autor:: Tanja Molvarec

Objavljeno: 30.06.2012. 14:56h

Udruga za terapijsko jahanje Don Kihot organizirala je buvljak knjiga u predvorju knjižnice Dubrava. Cijene knjiga su simboličnih deset kuna, a za one mlađe tu su i stripovi.

- Već treći put organiziramo buvljak kako bi prikupili novac za finaciranje udruge. Vrhunac akcije će biti krajem ljeta kada ćemo dio knjiga donirati knjižnici ali i stračakim i dječjim domovima - kazala je Anamarija Levak, predsjednica udruge Don Kihot.

Buvljakom se nastoji osvijestiti ljude o postojanju ove udruge koju čine isključivo volonteri.

- Za sada provodimo radionice terapijskog jahanja za djecu s teškoćama u razvoju, ali i osobe s invaliditetom. Ideja je da ne stanemo samo na tome, nego da se imamo radionice u prirodi - kazala je Ana Marija Levak.

Svi koji žele mogu posjetiti internetsku stranicu udruge http://www.donkihot.hr/, ispuniti pristupnicu i postati dio obitelji ove udruge koja pomaže djeci i osobama s invaliditetom.

Udruga je nedavno organizirala i Dan otvorenih vrata tijekom koje su se posjetitelji mogli upoznati s terapijskim jahanjem i vidjeti kako ono funkcionira.

Još jednom vas pozivamo da posjetite knjižnicu Dubrava na Aveniji dubrava 51 svake subote tijekom ljeta. Izdvojite deset kuna, pročitajte neki klasik i pomozite udruzi koja volonterski obavlja ovaj plemeniti posao.

KLJUČNI PODACI

  • ZA DJECU S TEŠKOĆAMA
  • Kupnjom knjiga pomažete terapijsko jahanje

Autor:

Tanja Molvarec

30.06.2012.

14:56h


KVARTOVI, NAJČITANIJE