STENJEVEC

Izdan nalog za

košnju šikare na Malešnici

DŽUNGLA NA MALEŠNICI

PrtScr JabukaTV

Bit će izdan nalog za košnju šikare na kraju Ulice Ivane Brlić-Mažuranić, javljaju iz Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove

Autor: Ana Kranjčić

Objavljeno: 14.10.2011. 10:29h

Građani upozoravaju kako na samom kraju ulice Ivane Brlić-Mažuranić (kućni broj 90- 92), iza zgrade koja je u vlasništvu Grada Zagreba, postoji šikara. Zapuštena je do te mjere da su se na toj lokaciji navodno pojavile zmije i štakori te slične "nepoželjne životinje". Može li se šikara sanirati, istražio je novinarski tim emisije Zagrebancija.

Vladimir Krsnik, član Vijeća Gradske četvrti Stenjevec, otkrio nam je zašto se šikara ne očisti. Prema Krsnikovim riječima , Vijeće je upoznato s ovim problem te je još prošle godine slalo zahtjev podružnici Zrinjevac da se šikara očisti i ukloni nagomilani otpad. Zrinjevac je to učinio, a čini i dalje, ali samo na dijelu zemljišta koje držravno vlasništo. Naime, privatnim parcelama nemaju pravo pristupa.

Iz Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu grada dostavljena nam je informacija da je navedeno područje u vlasništvu više fizičkih osoba te da je Grad Zagreb upisan kao suvlasnik s udjelom određenog dijela predmetnog zemljišta, no na takav upis suvlasnici preostalog dijela zemljišta podnijeli su žalbu, stogaje u tijeku postupak odlučivanja nadležnog suda povodom žalbe. Bit će izdan nalog za košnju onog dijela zemljišta koje je u vlasništvu Grada.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.

KLJUČNI PODACI

  • DŽUNGLA NA MALEŠNICI
  • Izdan nalog za košnju šikare na Malešnici

Autor:

Ana Kranjčić

14.10.2011.

10:29h


KVARTOVI, NAJČITANIJE