NOVI ZAGREB

Gradnja vrtića i škola

na Kajzerici tek u proljeće

LAŽNA POLITIČKA OBEĆANJA

Čitateljica Ana Gugić poslala nam je pitanje preko kontakt forme o gradnji škole i vrtića na Kajzerici. Istražili smo ovaj slučaj

Autor:: Tajana Šanjug

Objavljeno: 20.11.2009. 08:46h

Gradnja škole i vrtića na Kajzerici, unatoč silnim političkim obećanjima, započeti će tek na proljeće iduće godine, potvrdio nam je Jadranko Baturić, predsjednik Gradske četvrti Novi Zagreb - Zapad.

-.-Ivan Radović-.-- Gradnja vrtića i škola najvjerojatnije će početi na proljeće. Gradnja vrtića odgodila se zbog toga što imamo nedostatak sredstava. Osobu koja je za to najviše kriva i zbog koje je gradnja odgođena ne bih želio imenovati. Ja sam također roditelj dvoje djece koja su kod kuće s majkom, tako da razumijem u potpunosti ljude koje to zanima - rekao je Jadranko Baturić.

Očito je da se ovakav razvoj situacije ne sviđa građanima Novog Zagreba. Tako se s ovim problemom na našu kontakt formu javila čitateljica Anu Gugić.

- Bilo je najavljivano da gradnja počinje u desetom mjesecu, ali i dalje se ništa ne događa. Gradnja ovih objekata obećava se već desetljećima. Sramota je da jedan kvart smješten deset minuta od glavnog trga nema nikakvu infrastrukturu, pa ni onu najosnovniju - komentirala je Gugić.

 

 

KLJUČNI PODACI

  • LAŽNA POLITIČKA OBEĆANJA
  • Gradnja vrtića i škola na Kajzerici tek u proljeće

Autor:

Tajana Šanjug

20.11.2009.

08:46h


KVARTOVI, NAJČITANIJE