Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Novi Zagreb
LAŽNA POLITIČKA OBEĆANJA
Gradnja vrtića i škola na Kajzerici tek u proljeće
Čitateljica Ana Gugić poslala nam je pitanje preko kontakt forme o gradnji škole i vrtića na Kajzerici. Istražili smo ovaj slučaj
slika vijesti
Članak

Autor: Tajana Šanjug
Objavljeno: 20.11.2009. 08:46h

Gradnja škole i vrtića na Kajzerici, unatoč silnim političkim obećanjima, započeti će tek na proljeće iduće godine, potvrdio nam je Jadranko Baturić, predsjednik Gradske četvrti Novi Zagreb - Zapad.

-.-Ivan Radović-.-
Photo Ivan Radović  
- Gradnja vrtića i škola najvjerojatnije će početi na proljeće. Gradnja vrtića odgodila se zbog toga što imamo nedostatak sredstava. Osobu koja je za to najviše kriva i zbog koje je gradnja odgođena ne bih želio imenovati. Ja sam također roditelj dvoje djece koja su kod kuće s majkom, tako da razumijem u potpunosti ljude koje to zanima - rekao je Jadranko Baturić.

Očito je da se ovakav razvoj situacije ne sviđa građanima Novog Zagreba. Tako se s ovim problemom na našu kontakt formu javila čitateljica Anu Gugić.

- Bilo je najavljivano da gradnja počinje u desetom mjesecu, ali i dalje se ništa ne događa. Gradnja ovih objekata obećava se već desetljećima. Sramota je da jedan kvart smješten deset minuta od glavnog trga nema nikakvu infrastrukturu, pa ni onu najosnovniju - komentirala je Gugić.

 

 

Vezani članci:
Slične teme: VRTIćIšKOLEKAJZERICA
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi vrtići, škole, Kajzerica
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...