Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Centar
ILI SKINU MAJICE
FOTO: S vrućinom se bore kupanjem u fontani
Vani je vruće i sparno, a vjetar tek pomalo zapuše što mnogima nije dovoljno da se rashlade pa osvježenje traže u gradskim fontanama
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 30.06.2012. 13:27h

S obzirom da se živa u termometru ni u hladu ne spušta s 36°C mnogi Zagrepčani traže načina kako se rashladiti.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-
Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija  
Naime, vani je vrlo vruće i sparno, a vjetar tek pomalo zapuše što mnogima nije dovoljno da se rashlade.

Ipak, čini se kako se građani navikli na ovakvo stanje ljeti ipak dobro snalaze pa su mnogi pronašli spas u hladu Zrinjevca ili se smjestili nedaleko fontana kako bi pokoja kap hladne vode pala i na njih.

Bilo je i onih hrabrijih kojima je usnce očito dobro opalilo u glavu pa su doslovno ušli u fontane u potrazi za osvježenjem.

A oni kojima ni hladna voda nije pomogla jednostavno su u samom centru grada skinuli majicu pa su i Zagrepčani saznali kako je Dalmatincima kad se ljudi polugoli šeću strogim gradskim središtem.

Nije lako ni kućnim ljubimcima koji također teško podnose ove ''paklrene vrućine'' pa su se poveli za svojim ljudskim prijateljima te su i oni svoju žeđ utažili na brojnim gradskim vodoskocima.

FOTKE BORBE S VRUĆINAMA POGLEDAJTE OVDJE

ključne riječi vrućine, ljeto, zagreb, toplina, sunce, vjetar, kako se zaštiti od sunca, fonatne vodoskoci
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...