NOVI ZAGREB

FOTO: Renman skupio

pun kombi stvari za beskućnike

HUMANITARKA U TRAVNOM

Press materijal

Od ranih jutarnjih sati građani su na livadu iza Mamutice donosili odjeću, obuću i suhu konzerviranu hranu za zagrebačke beskućnike

Tekst:: R.I.

Objavljeno: 30.04.2012. 12:02h

Druga po redu hvalevrijedna humanitarna akcija za zagrebačke beskućnike u organizaciji glazbenika Renata Đosića - Renmena održana je u subotu na livadi iza Mamutice, uz veliku pomoć Ženske inicijative HNS-a. 

-.-Press materijal-.-Od ranih jutarnjih sati građani su donosili odjeću, obuću i suhu konzerviranu hranu za zagrebačke beskućnike, a bilo je to ujedno i ugodno druženje svih generacija uz kavu, sokove i kekse koje su sami građani donijeli.

Stotinjak metara dalje istovremeno se održavao malonogometni turnir na danima Travnog, pa su se sudionici akcije preselili na nogometno igralište gdje su se nakon finala družili uz glazbu, ples i pjesmu do sitnih sati.

Kao i prošlog puta u siječnju na prvoj isto ovakvoj akciji i sada su se pridružili Marko Deša, bivši učesnik Big Brothera i manekenka Kristina Lumbar, koji su od početka do kraja akcije pomagali oko primitka, utovara i istovara robe i hrane. 

Renato Đosić nastavlja u narednom periodu s akcijom u nadi da će se kao i ova dva puta odazvati veliki dio građana grada Zagreba.

>>>FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDJE<<<

KLJUČNI PODACI

  • HUMANITARKA U TRAVNOM
  • FOTO: Renman skupio pun kombi stvari za beskućnike

Tekst:

R.I.

30.04.2012.

12:02h


KVARTOVI, NAJČITANIJE