Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Trnje
POPLAVLJEN PARKING
FOTO: Pukla cijev kod NSK, nastao vodoskok od 15 m
Nije poznato hoće li sad zbog ovoga građani Trnja biti bez vode, ali doznajemo kako djelatnici ViO-a pokušavaju sanirati štetu
slika vijesti

Photo Sarah Srdar
Članak

Autor: Sarah Srdar
Objavljeno: 27.06.2012. 17:35h
Ulica Hrvatske bratske zajednice u smjeru Novog Zagreba u potpunosti je poplavljena. Naime, kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice probušena je vodovodna cijev zbog čega je nastao ''vodoskok'' od 15 metara.

- Ljudi su počeli izlaziti iz NSK da vide o čemu je riječ. Cijeli je parking u potpunosti poplavljen, a voda ne prestaje teći. Čini se kako je netko od radnika slučajno probušio cijev – kazao nam je očevidac kojega smo zatekli na mjestu događaja.

Podsjetimo, na navedenom mjestu trenutno su u tijeku pripremni radovi za takozvane Bandićeve fontane. Nije poznato hoće li sad zbog ovoga građani Trnja biti bez vode, ali doznajemo kako djelatnici Holdingove Vodoopskrbe i odvodnje pokušavaju sanirati puknuće kako ne bi nastala znatnija šteta.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDJE

ključne riječi vodovod i odvodnja, voda, holdingova podružnica, nacionalna i svučilišna knjižnica, bandićeve fontane
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...