TRNJE

FOTO: Bandić počeo

izgradnju fontana kod NSK

BEZ OBZIRA NA SKUPŠTINU

Stjepan Marković

Teren kod Nacionalne knjižnice je raskopan, kamioni odvoze zemlju, a znakovi uz cestu upozoravaju kako su radovi u tijeku

Autor:

Objavljeno: 15.06.2012. 10:32h

Unatoč tome što su se gradski zastupnici usprotivili ideji da se na livadi ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice izgrade fontane, jer bi na njihovu izgradnju prema planovima trebalo biti potrošeno oko 20 milijuna kuna, radovi su započeli.

-.-Stjepan Marković-.-Naime, teren je raskopan, kamioni odvoze zemlju, a znakovi uz cestu upozoravaju kako su radovi u tijeku.

Podsjetimo, gradski zastupnici nisu jedini koji su odbacili ideju o izgradnji fontana jer su se tome, barem sudeći prema anketi koju smo proveli, usprotivili i građani. Kako su kazali, radije bi da se u njihovoj gradskoj četvrti konačno izgradi kanalizacijska mreža, nego fontane.

Neki od njih izjavili su kako bi najradije da livada ostane livada da imaju gdje šetati pse. Možda najdirektniji u svojim primjedbama bio je gradski zastupnik Petar Kurečić koji je fontane okarakterizirao kao spomenik koji Milan Bandić diže sam sebi.

Protiv toga, istaknuo je Kurečić, nema ništa protiv, ali smatra da bi bilo u redu da to gradonačelnik radi svojim, a ne proračunskim novcem. No, početkom radova na Cvjetnom trgu, kao i ovima kod NSK, gradonačelnik je ponovno pokazao kako mu mišljenje gradskih zastupnika nije bitno.

FOTOGRAFIJE RADOVA POGLEDAJTE OVDJE

KLJUČNI PODACI

  • BEZ OBZIRA NA SKUPŠTINU
  • FOTO: Bandić počeo izgradnju fontana kod NSK

Autor:

15.06.2012.

10:32h


KVARTOVI, NAJČITANIJE