MAKSIMIR

Biciklističkim stazama

rasteretili bismo promet

MARIJAN PILAŠ:

Sarah Srdar

Na sjednici Vijeća gradske četvrti Maksimir istaknuto je kako je prioritet izgradnja biciklističkih staza kako bi se rasteretio promet

Autor: Sarah Srdar

Objavljeno: 10.05.2012. 18:03h

Povodom Dana Maksimira održana je svečana sjednica Vijeća gradske četvrti Maksimir kojoj je prisustvovao i predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić. Istaknuo je važnost mjesnih odbora i gradskih četvrti za Grad Zagreb.

- Za svakog čovjeka, građanina, važna je institucija mjesnog odbora. Ona mora biti oslanac kako bi funkcionirale i gradske vlasti – rekao je Davor Bernardić, predsjednik Gradske skupštine.

-.-Prt Scr Jabuka TV-.-Na sjednici se raspravljalo i o prometu koji je veliki problem na području gradske četvrti Maksimir.

- Mnogi građani rade u Maksimiru. Svima je poznat problem Maksimirske, Zvonimirove i Bukovačke ulice. No, vjerujem kako će se gustoća automobila i nedostatak parkirnih mjesta riješiti biciklima. Bitno bi pomoglo rasterećenje prometa u gradu i zbog toga je bitno proširiti biciklističku mrežu – istaknuo je Marijan Pilaš, predsjednik VGČ Maksimir.

Bernardić je članovima Vijeća još jednom napomenuo kako bi bilo dobro, prema mogućnostima, dio sredstava usmjeriti u izgradnju biciklističke mreže na području Maksimira.

KLJUČNI PODACI

  • MARIJAN PILAŠ:
  • Biciklističkim stazama rasteretili bismo promet

Autor:

Sarah Srdar

10.05.2012.

18:03h


KVARTOVI, NAJČITANIJE