ZET

ZET na Tijelovo vozi

po nedjeljnom voznom redu

U PETAK PO SUBOTNJEM

Tomislav Krišto / CROPIX

Za vrijeme produženog vikenda koji slijedi, zbog radova u Zvonimirovoj ulici, tramvaj neće voziti od Borongaja do Trga žrtava fašizma

Autor: R.I.

Objavljeno: 06.06.2012. 17:50h

Na blagdan Tijelovo, u četvrtak 7. lipnja, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red dok će se u petak, 8. lipnja, javni gradski prijevoz odvijati prema subotnjem rasporedu. Izuzetak su autobusne linije 107, 159 i 222 koje će voziti prema voznom redu radnoga dana.

Za vrijeme produženog vikenda koji slijedi, u petak, subotu i nedjelju, zbog radova na tračnicama u Zvonimirovoj ulici te na Trgu žrtava fašizma, tramvajski će prijevoz od Borongaja do spomenutog trga biti obustavljen. Umjesto tramvaja, od Trga hrvatskih velikana do Borongaja vozit će autobusi.

Zbog spomenutih radova i neke će dnevne tramvajske linije mijenjati trase tijekom vikenda, pa će tako tramvajska linija broj 9 voziti od Ljubljanice do Kvaternikova trga preko Glavnog kolodvora, Branimirove i Šubićeve.

Linija 13 prolazit će Draškovićevom i Vlaškom do Kvaternikova trga, dok će linija 17 voziti od Prečkog do Maksimira Trgom bana Jelačića i Vlaškom ulicom.

Autobus noćne linije 32 u smjeru Prečkog naselja, zaobilazit će redove trasom Zvonimirova – Bauerova – Vlaška - Draškovićeva – Jurišićeva te će dalje nastaviti redovnim putem.

KLJUČNI PODACI

  • U PETAK PO SUBOTNJEM
  • ZET na Tijelovo vozi po nedjeljnom voznom redu

Autor:

R.I.

06.06.2012.

17:50h

DEŽURNI STUPAC, NAJČITANIJE