Trenutna pozicija: Naslovnica>Dežurni stupac>ZET
SKRAĆENO RADNO VRIJEME
Ljetno radno vrijeme ZET-ovih prodavaonica
Mijenjat će se vozni red nekih autobusnih linija, među njima su: 160 Savski most - Lipnica, 263 Dubec- Planina Gornja te 270 Dubec - Blaguša
slika vijesti

Photo Tina Črnko
Članak

Autor: S.M.
Objavljeno: 11.07.2011. 10:13h

ZET-ove prodavaonice karata od danas pa sve do 26. kolovaza raditi će skraćeno, tj po ljetnom radnom vremenu.

-.-ZET-.-Promijene će biti na tri autobusne lijnije
Promijene će biti na tri autobusne lijnije
Photo ZET  
Tako će prodavaonice karata u Sesvetama, Dupcu, Borongaju, Kvaternikovom i Mažuranićevom trgu, Zapruđu, Zaprešiću i u Velikoj Gorici raditi radnim danom samo u jednoj smjeni. Prodavaonice karata u Sesvetama i Dupcu radit će sa strankama od 6 do 12.30 sati, na Borongaju od 6.15 do 12.45 sati, a na Kvaternikovom i Mažuranićevom trgu te u Zapruđu od 6.30 do 13 sati. Od 12.30 do 19 sati radit će prodavaonica u Zaprešiću, a u Velikoj Gorici karte će se moći kupiti od 13 do 19.30 sati.

Produžetak radova na Sljemen


Zbog produljenja radova na sanaciji klizišta na Sljemenskoj cesti za oko 45 dana, izvanredna autobusna linija Mihaljevac – Sljeme (Tomislavov dom) i nadalje će prometovati izmijenjenom trasom prema privremenom voznom redu.

Od danas prema novom voznom redu voze autobusi na liniji 160 Savski most – Lipnica i Savski most – Odranski Obrež – Savski most.

Izmjene su i na liniji 263 Dubec – Sesvete – Kašina – Planina Gornja, na kojoj autobusi privremeno obostrano staju kod Termocommerca i na stajalištima u Gajecu, Vurnovcu i Prepuštovcu kod Vatrogasnog doma, te na liniji 270 Dubec– Sesvete – Blaguša, gdje autobusi na privremeno otvorenom stajalištu kod Termocommerca neće stajati.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi zet, voznir d, prodavonice karata, autobus, linija,r adovi, promet, izmjene
 
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...