Trenutna pozicija: Naslovnica>Dežurni stupac>ZET
ZBOG RADOVA
Izmjene u noćnom prijevozu
Godišnje opće pretplatne karte ubuduće se mogu kupovati i u prodavaonicama karata Črnomerec, Dubrava, Petrićeva i Zapruđe
slika vijesti

Photo Ivan Radovic
Članak

Tekst: R.I.
Objavljeno: 04.04.2011. 12:41h

Radovi na kolosijeku i kontaktnoj mreži gornjeg voda nastavljaju se i ovog tjedna. Tijekom radova isključuje se napon u kontaktnoj mreži gornjeg voda, te će na tramvajskim noćnim linijama voziti autobusi kako slijedi:

• 4./5. travnja na linijama 33 i 34 - popravak tramvajske pruge u Vodnikovoj i radovi na kontaktnoj mreži u Dubravi;

• 5./6. travnja na svim noćnim linijama - radovi na ispravljačkoj stanici Daničićeva. Na dijelu tramvajske mreže također neće raditi informativni displeji;

• 6./7. travnja na liniji 32 - radovi na kontaktnoj mreži u Prečkom;

• 7./8. travnja na liniji 31 - redovito održavanje kontaktne mreže na Črnomercu.

Podsjećamo putnike da autobusi koji voze kao zamjena tramvaja na noćnoj liniji 31 ne koriste tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Jadranska avenija i Most mladosti.

****

Godišnje opće pretplatne karte ubuduće se mogu kupovati i u prodavaonicama karata Črnomerec, Dubrava, Petrićeva i Zapruđe. Na istim mjestima u prodaji su i kuponi za umirovljeničke godišnje karte.

Kuponi vrijede 12 mjeseci od datuma kupnje. Od ove odredbe izuzeti su korisnici općih pokaznih karata, koji su godišnju kartu za 2011. godinu kupili do 1. ožujka. Valjanost tih godišnjih karata ističe po završetku kalendarske godine, odnosno 31. prosinca 2011.

Podsjećamo da su godišnje pokazne karte na ime i sa slikom neprenosive i vrijede samo za osobe na koje glase. Iznimno, opća godišnja karta prenosiva je subotom, nedjeljom i blagdanom na supružnika ili dijete.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi zet, noćne linije tramvaja, autobusne linije zeta,
 
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...