Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
ODLUKA NA IDUĆOJ SJEDNICI?
ZG Holding uskoro dobiva novog člana Uprave
Novi član Uprave trebao bi postati Nikola Vuković kojega opisuju kao iznimno sposobnog menadžera odlučnog u ključnim situacijama
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: Sanjin Španović
Objavljeno: 20.04.2012. 14:04h
Zagrebački Holding, izgledno je, uskoro će proširiti Upravu. Kako doznaje portal Zagrebancija.com, novi član Uprave trebao bi postati Nikola Vuković, dosadašnji pomoćnik predsjednika Uprave Ive Čovića.

Ovu ideju Čović će pokušati realizirati na sjednici Skupštine Holdinga koju pokušava uskoro sazvati, doznajemo od pojedinih članova te Skupštine. Naši sugovornici bliski Čoviću objašnjavaju nam kako Vuković ionako stalno sjedi na najvažnijim sastancima Holdinga te vrlo aktivno sudjeluje u saniranju situacije ove gradske mega tvrtke.

- Upoznat je svime, aktivno daje mišljenja, dapače više od nekih članova Uprave. Čović smatra da on može pospješiti rad Holdinga kao članovi Uprave i zato to želi progurati na sjednicu Skupštine - govori nam naš sugovornik.

Za imenovanje treba jednoglasna odluka

Nikola Vuković, bivši je tajnik HAK-a, koji je u Holding stigao prije otprilike godinu dana. Voditelji podružnica Holdinga i članovi direkcije opisuju ga kao iznimno sposobnog menadžera koji se u tišini dokazao u nekim važnim odlukama Holdinga, prvenstveno u izradi novog cjenika ZET-a i Vodoopskrbe i odvodnje, te izradi poslovnog plana za iduću godinu.

- Vuković je frajer, iznimno sposoban i izravan i Holdingu može jako pomoći kao član Uprave. Dapače, dojma sam da će se u slučaju imenovanja u Upravu vrlo brzo iskristalizirati kao drugi čovjek Holdinga - govori nam naš sugovornik blizak Čoviću, a njegove riječi potvrđuje i jedan voditelj podružnice koji dodaje da Vuković stanje u Holdingu ima u malom prstu.

Iz direkcije Holdinga na ovu temu službenih komentara nema. Kada će se ovo proširenje dogoditi nije poznato, a problem bi mogao nastati i zbog činjenice da je za ovu odluku potrebna jednoglasna odluka Skupštine Holdinga u kojoj sjede i oporbeni HDZ, odnosno Danira Bilić, i HSLS-ovi Darinko Kosor i Velimir Srića.

ključne riječi skuptina holdinga, zagrebački holding, ivo čović, nikola vuković, darko belić, imenovanja
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...