POLITIKA

Zastupnicu Dinku

Pavelić zaposlili u Holdingu

KOORDINATOR ZA IMOVINU

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Dinka Pavelić je zaposlena u Holdingu kako bi pomogla u stavljanju u upotrebu Gredeljovog zemljišta koje je Gradu plaćeno 640 milijuna kuna

Autor:

Objavljeno: 24.05.2012. 11:42h

Velika bura digla se danas na aktualcu Gradske skupštine kada je Margareta Mađerić, predsjednica kluba HDZ-a, kazala kako je jedna gradska zastupnica zaposlena u Direkciji Holdinga. Kako doznaje portal Zagrebancija.com, riječ je o nezavisnoj zastupnici Dinki Pavelić.

Ova arhitektica zaposlena je na mjestu koordinatorice poslova u službi za upravu imovinom. Kako nam je rekao dobro upućeni izvor, Pavelić je ondje dovedena da radi na prodaji zemljišta Gredelja jer je dobro upoznata s tim predmetnom. Naime, ona je za Hrvatske željeznice radila studiju komercijalne upotrebe tog zemljišta.

- Riječ je iznimno kvalitetnom kadru koji će nam pomoći u realizaciji plana prodaje zemljišta - rekao nam je naš izvor te odbacio tvrdnje kako je riječ o uhljebljivanju gradske zastupnice.

- Ona ima najmanji koeficijent od svih koordinatora, a govoriti o povlasticama je smiješno jer jedino što je dobila je službeni mobitel - rekao nam je naš izvor te doao kako je u toj tvrtki puno ljudi koji primaju veće plaće, a do sada nisu ništa korisnog napravili.

Dodaje da su Pavelić u Holdingu htjeli zaposliti već nekoliko puta, no da se to realiziralo tek sada. Pored rada na zemljištu Gredelja, Pavelić bi trebala pomoći i u upravljanju drugim Holdingovim nekretninama, poput Velesajma.

Podsjetimo, Grad Zagreb je prodao Gredeljevo zemljište Holdingu za 640 milijuna kuna. Predsjednik Uprave Holdinga Ivo Čović na aktualnom satu hvalio se kako će ove godine uspjeti komercijalizirati to zemljište. Naime, to zemljište godinama stoji zapušteno, što u konačnici svake godine stvara velike gubitke.

Djelomični razlog samouvjerenosti da će se zemljište napokon staviti u funkciju, tvrde naši izvori, je bolja ekipiranost Službe za upravljanje nekretninama.

KLJUČNI PODACI

  • KOORDINATOR ZA IMOVINU
  • Zastupnicu Dinku Pavelić zaposlili u Holdingu

Autor:

24.05.2012.

11:42h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE