Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
SASTANAK U GRADSKOJ UPRAVI
Udovice branitelja zahvalile Gradu na prostoru
Na sastanku je bilo riječ i o projektima poput ljetovanja i zimovanja za djecu branitelja te programima pomoći u učenju i tečajevima
slika vijesti

Photo www.zagreb.hr
Članak

Autor: Zagreb.hr
Objavljeno: 25.04.2012. 13:23h
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u srijedu, u prostorima Gradske uprave, predstavnice Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije koje su inicirale susret kako bi mu zahvalile na suradnji i podršci u njihovu radu te posebno na pomoći u uređenju prostora što su ga od Grada dobile na korištenje. 

Na sastanku je bilo riječi i o odličnoj suradnji Udruge sa zagrebačkim Odjelom za branitelje, preko kojega se sufinanciraju njihovi programi, a u suradnji s kojim se organizira medicinska rehabilitacija za zdravstveno najugroženije udovice i djecu, te omogućuje sudjelovanje u nizu gradskih programa, među kojima su ljetovanja i zimovanja za djecu branitelja slabijeg imovinskog stanja, program pomoći u učenju i informatički tečajevi. 

U ime Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije, na susretu s gradonačelnikom bila je predsjednica Rozalija Bartolić, u društvu s podpredsjednicama Dragicom Nikolić i Ružicom Budimir.
ključne riječi milan bandić, udruga udovica hrvatskih branitelja, odjel za branitelje, rozalija bartolić
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...