CRNA KRONIKA

U teškoj nesreći na

Trešnjevci poginuo motociklist

VOZIO BEZ DOZVOLE

Boris Kovacev / CROPIX

Do nesreće je došlo na križanju Nehajske i Zagrebačke kada je 27-godišnjak, izbjegavajući nepoznatog biciklist, izgubio nadzor nad motorom

Autor: R.I.

Objavljeno: 07.05.2012. 12:15h

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 13.30 sati na križanju Nehajske i Zagrebačke smrtno je stradao 27-godišnji motociklist. Kako se doznaje, stradali mladić nije imao vozačku dozvolu, a motocikl kojim je upravljao, honda cbr6, nije bio registriran.

Do nesreće je došlo na spomenutom križanju kada je 27-godišnjak izbjegavajući nepoznatog biciklist, izgubio nadzor nad motorom i skrenuo u lijevo gdje je kotačima naletio na rubni kamen kolnika poslije čega se motocikl prevrnuo na lijevi bok nastavivši se nekontrolirano kretati po mekom terenu razdjelnika kolnika Avenije gdje je naletio na dva prometna znaka, betonsko kućište katodne zaštite vodovoda i stup javne rasvjete.

Nakon toga nesretni je vozač pao na meki teren te je teško ozlijeđen prevezn u KB Sestara milosrdnica gdje je podlegao ozljedama oko 15.30 sati. Kako bi utvrdili okolnosti ove teške prometne nesreće policija moli svjedoke očevica da im se jave na broj 192.

KLJUČNI PODACI

  • VOZIO BEZ DOZVOLE
  • U teškoj nesreći na Trešnjevci poginuo motociklist

Autor:

R.I.

07.05.2012.

12:15h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE