DRUŠTVO

Taxi Cameo našao

dispečerski centar

SPREMNI UĆI NA TRŽIŠTE

Jabuka.tv

Taxi Cammeo osigurao je dispečerski centar od 1300 kvadrata, a imat će i privatnu benzinsku stanicu te autopraonicu za svoje potrebe

Autor: Sanjin Španović

Objavljeno: 15.10.2010. 11:11h

- Iz Francuske smo naručili 100 bijelih automobila marke Citroen 5, s motorom 2.0., i očekujemo da će se na zagrebačkim ulicama naći do Nove godine - izjavio je u četvrtak u emisiji Svakodnevica Jabuke TV vlasnik Taxi Cammea Kosta Minovski, dodavši kako nestrpljivo iščekuje 26. listopada, kada će saznati koliko će koštati koncesija.

Boris Cvetković-.--.-No, Taxi Cammeo ne besposličari do donošenja svih potrebnih potvrda i odluka. Osigurali su dispečerski centar od 1300 kvadratnih metara, a imat će i privatnu benzinsku stanicu te autopraonicu samo za svoje potrebe.

20 kuna plaća se vozilo, a ne sjedalo

- Ostavit ću građanima Zagreba da procijene je li to iluzija i prijevara. Naši su taksisti dostupni 24 sata dnevno, pristupačni su i ljubazni. Obvezna uniforma im je odijelo -  rekao je Minovski, reagirajući na izjavu glasnogovornika zagrebačkih taksista Mirsada Hukića.

Osim bolje usluge, nastavlja Minovski, u Zagreb će donijeti i cijene niže od postojećih: vožnja do 5 kilometara iznosit će 20 kuna, a svaki kilometar iznad petog koštat će pet kuna. Ukoliko je riječ o vožnji dužoj od 15 kilometara, taksimetar se ne uključuje, već je cijena po dogovoru.

Na pitanje voze li za 20 kuna jednog putnika ili više njih, Minovski odgovara: ''20 kuna plaća se vozilo, a ne sjedalo. Suprotno može biti jedino ako putnik dozvoli.''

Minovski je izrazio i svoje mišljenje o štrajku zagrebačkih taksista:

- Mislim da su se sami pokopali s ovim. Trebali su se organizirati, dogovoriti oko cijene puno prije da bi mogli normalno funkcionirati. Mogli su, a zašto nisu-ne znam.

KLJUČNI PODACI

  • SPREMNI UĆI NA TRŽIŠTE
  • Taxi Cameo našao dispečerski centar

Autor:

Sanjin Španović

15.10.2010.

11:11h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE