Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
BICIKLISTIČKI BUVLJAK
Sve od žbice do bicikla na biciklističkom buvljaku
Na buvljaku će se moći pronaći bicikli svih veličina, od dječjih do odraslih, ali i oni posve novi ili pak jako stari
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: Gorana Banjeglav
Objavljeno: 24.01.2013. 12:31h
Udruga Moj bicikl organizira veliku rasprodaju bicikala, biciklističke opreme i dijelova u nedjelju od 10 do 16 sati svom prostoru u Tomašićevoj 10.

- Na buvljaku može biti sve što ima veze s biciklima, od opreme poput bisaga, do dijelova i bicikala. Moći će se pronaći bicikli svih veličina, od dječjih do odraslih, ali i oni posve novi ili pak jako stari - rekla nam je Darinka Jug iz udruge Moj bicikl.

Cijene bicikala, opreme i dijelova su doslovno simbolične ili nikakve.

- Mi čak potičemo razmjenu. Netko dođe s nečim što mu više ne treba, nekom drugom treba pa se razmijene - ispričala je Jug.

Prodavači se mogu javiti na e-mail adresu info@mojbicikl.hr, a dobra vijest je da nema nikakve placovine. Jedini uvjet za kupce jest - da dođu. I neće požaliti. Osim za kupnju i prodaju, buvljak je idealna prilika i za druženje s drugim biciklistima.
ključne riječi Udruga Moj bicikl, bicikl, biciklistička oprema, biciklistički dijelovi, darinka jug, biciklistički buvljak
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...