DRUŠTVO

Sve kritike Bandićevog

rada upišite u knjigu žalbe

AKCIJA HRVATSKIH LABURISTA

Bruno Konjevic / CROPIX

Maratonac Bandić u svojim ljetnim aktivnostima troši novac građana Grada Zagreba, ističe predsjednik zagrebačkog ogranka Hrvatskih laburista

Autor:

Objavljeno: 07.08.2012. 15:04h

Želite da se uredi park u vašem susjedstvu? Smeta vam što se novac iz proračuna troši za uređenje Cvjetnog trga, umjesto za uređenje vaše derutne ulice? Sve primjedbe i kritike na rad gradonačelnika možete upisati u knjigu žalbe, koja se svakog dana ovog tjedna od 10 do 18 sati nalazi na Trgu kralja Tomislava.

- Hrvatski laburisti žele 'Akcijom knjiga žalbe' ukazati na stvarno stanje stvari i građanima dati priliku da gradonačelniku jasno poruče što misle o trenutnoj kvaliteti života u gradu Zagrebu. Želimo upozoriti građane na činjenicu da gradonačelnik umjesto da služi stvarnim interesima građana grada, neumorno troši novac poreznih obveznika za svoju predizbornu kampanju, tko zna koju po redu - rekao je predsjednik zagrebačkog ogranka Hrvatskih laburista Robert Prugovečki.

Laburisti su knjigu žalbe na štand na Tomislavcu izložili u simboličnih pet do 12, a sudeći po izrečenome oni sami bi mogli ispisati nekoliko njenih stranica.

- Maratonac Bandić u svojim ljetnim aktivnostima troši novac građana Grada Zagreba. Kao prvo, gradi famozne fontane pogodovanim natječajem, popločava Cvjetni trg, šeće Sljemenom s direktorom Svjetske skijaške organizacije obvezujući se da će grad pomoći utrku sljedeće sezone s pet milijuna kuna i vjerojatno napraviti umjetno jezero u parku prirode te dijeli hrvatske zastavice na Dan domovinske zahvalnosti - rekao je Prugovečki.

Prugovečki: Nije bilo razgovora sa SDP-om o koaliciji

Oni koji ne uspiju upisati svoju zamjerku u knjigu žalbe ovog tjedna, to će moći učiniti u rujnu i listopadu, nakon čega će Laburisti knjigu žalbe predati gradonačelniku. Na pitanje zbog čega se u knjigu žalbe ne mogu upisati primjedbe protiv drugih institucija u Gradu Zagrebu, poput Zagrebačkog holdinga ili Gradske skupštine, Prugovečki odgovara:

- Doći će na red i oni, danas smo tu radi gradonačelnika.

Predsjednik zagrebačkog ogranka Laburista demantirao je navode koji su se pojavili u medijima o koaliranju Laburista sa SDP-om na sljedećim lokalnim izborima.

- To su navodi koji su došli iz novina i ja ih ne bi komentirao, jer Hrvatski laburisti- stranka rada nisu s nikim razgovarali o kolaciji u Gradu Zagrebu - zaključio je predsjednik zagrebačkog ogranka Hrvatskih laburista.

KLJUČNI PODACI

  • AKCIJA HRVATSKIH LABURISTA
  • Sve kritike Bandićevog rada upišite u knjigu žalbe

Autor:

07.08.2012.

15:04h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE