Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
AKCIJA HRVATSKIH LABURISTA
Sve kritike Bandićevog rada upišite u knjigu žalbe
Maratonac Bandić u svojim ljetnim aktivnostima troši novac građana Grada Zagreba, ističe predsjednik zagrebačkog ogranka Hrvatskih laburista
slika vijesti

Photo Bruno Konjevic / CROPIX
Članak

Autor:
Objavljeno: 07.08.2012. 15:04h

Želite da se uredi park u vašem susjedstvu? Smeta vam što se novac iz proračuna troši za uređenje Cvjetnog trga, umjesto za uređenje vaše derutne ulice? Sve primjedbe i kritike na rad gradonačelnika možete upisati u knjigu žalbe, koja se svakog dana ovog tjedna od 10 do 18 sati nalazi na Trgu kralja Tomislava.

- Hrvatski laburisti žele 'Akcijom knjiga žalbe' ukazati na stvarno stanje stvari i građanima dati priliku da gradonačelniku jasno poruče što misle o trenutnoj kvaliteti života u gradu Zagrebu. Želimo upozoriti građane na činjenicu da gradonačelnik umjesto da služi stvarnim interesima građana grada, neumorno troši novac poreznih obveznika za svoju predizbornu kampanju, tko zna koju po redu - rekao je predsjednik zagrebačkog ogranka Hrvatskih laburista Robert Prugovečki.

Laburisti su knjigu žalbe na štand na Tomislavcu izložili u simboličnih pet do 12, a sudeći po izrečenome oni sami bi mogli ispisati nekoliko njenih stranica.

- Maratonac Bandić u svojim ljetnim aktivnostima troši novac građana Grada Zagreba. Kao prvo, gradi famozne fontane pogodovanim natječajem, popločava Cvjetni trg, šeće Sljemenom s direktorom Svjetske skijaške organizacije obvezujući se da će grad pomoći utrku sljedeće sezone s pet milijuna kuna i vjerojatno napraviti umjetno jezero u parku prirode te dijeli hrvatske zastavice na Dan domovinske zahvalnosti - rekao je Prugovečki.

Prugovečki: Nije bilo razgovora sa SDP-om o koaliciji

Oni koji ne uspiju upisati svoju zamjerku u knjigu žalbe ovog tjedna, to će moći učiniti u rujnu i listopadu, nakon čega će Laburisti knjigu žalbe predati gradonačelniku. Na pitanje zbog čega se u knjigu žalbe ne mogu upisati primjedbe protiv drugih institucija u Gradu Zagrebu, poput Zagrebačkog holdinga ili Gradske skupštine, Prugovečki odgovara:

- Doći će na red i oni, danas smo tu radi gradonačelnika.

Predsjednik zagrebačkog ogranka Laburista demantirao je navode koji su se pojavili u medijima o koaliranju Laburista sa SDP-om na sljedećim lokalnim izborima.

- To su navodi koji su došli iz novina i ja ih ne bi komentirao, jer Hrvatski laburisti- stranka rada nisu s nikim razgovarali o kolaciji u Gradu Zagrebu - zaključio je predsjednik zagrebačkog ogranka Hrvatskih laburista.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi hrvatski laburisti, knjiga žalbe, robert prugovečki, milan bandić,
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...