DRUŠTVO

Studio smijeha počinje

tradiciju vintage buvljaka

SVAKA DVA TJEDNA

Privatna arhiva

Mislim da ima preko 30 izlagača za prvi buvljak, upad je besplatan, čak su i prijave gratis, rekla nam je Marina Orsag iz Studija Smijeha

Autor:

Objavljeno: 31.08.2012. 18:10h

Studio smijeha ove će sezone svaka dva tjedna organizirati buvljak second hand i vintage predmeta svih vrsta i oblika. Namještaj, knjige, ploče, umjetnine, ali i odjeća, obuća i nakit moći će se naći i Vlaškoj 92 po veoma povoljnim cijenama.

- Ovo je prvi put da organiziramo buvljak, radili smo prošle godine radionice, no sad smo u udrugu primili nove članove i jedna cura je došla s idejom da bi ona radila buvljak svaki drugi tjedan - rekla nam je Marina Orsag iz Studija Smijeha.

Interes izlagača za prvi buvljak koji će se održati u nedjelju, 9. rujna, od 11 do 19 sati iznenadio je i organizatore, koji su tjedan dana ranije morali završiti s prijavama za buvljak.

- Bio je jako velik interes zato su prijave rano završile, inače mislim da bi još trajale da nemamo izlagača. Mislim da ima preko 30 izlagača za prvi buvljak, upad je besplatan, čak su i prijave stavljene gratis, samo kao donacije, u stilu: ako uspije prodati, možete donirati nešto udruzi - dodala je Orsag.

Osim što će moći provjeriti ponudu na buvljaku, posjetitelji će se moći družiti uz čaj. Za sve one koji već sad imaju u planu doći na neki od narednih buvljaka kao prodavači, saznali smo što sve mogu donijeti.

- Kolegica je stavila second hand i vintage čisto za prvu ruku, ali mislim da ni na prvom buvljaku nema isključivo second handa i vintagea. Možete donijeti sve što vam padne na pamet, izvucite svu staru robu koju ste htjeli baciti - zaključila je Orsag.

KLJUČNI PODACI

  • SVAKA DVA TJEDNA
  • Studio smijeha počinje tradiciju vintage buvljaka

Autor:

31.08.2012.

18:10h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE