Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
SVAKA DVA TJEDNA
Studio smijeha počinje tradiciju vintage buvljaka
Mislim da ima preko 30 izlagača za prvi buvljak, upad je besplatan, čak su i prijave gratis, rekla nam je Marina Orsag iz Studija Smijeha
slika vijesti

Photo Privatna arhiva
Članak

Autor:
Objavljeno: 31.08.2012. 18:10h

Studio smijeha ove će sezone svaka dva tjedna organizirati buvljak second hand i vintage predmeta svih vrsta i oblika. Namještaj, knjige, ploče, umjetnine, ali i odjeća, obuća i nakit moći će se naći i Vlaškoj 92 po veoma povoljnim cijenama.

- Ovo je prvi put da organiziramo buvljak, radili smo prošle godine radionice, no sad smo u udrugu primili nove članove i jedna cura je došla s idejom da bi ona radila buvljak svaki drugi tjedan - rekla nam je Marina Orsag iz Studija Smijeha.

Interes izlagača za prvi buvljak koji će se održati u nedjelju, 9. rujna, od 11 do 19 sati iznenadio je i organizatore, koji su tjedan dana ranije morali završiti s prijavama za buvljak.

- Bio je jako velik interes zato su prijave rano završile, inače mislim da bi još trajale da nemamo izlagača. Mislim da ima preko 30 izlagača za prvi buvljak, upad je besplatan, čak su i prijave stavljene gratis, samo kao donacije, u stilu: ako uspije prodati, možete donirati nešto udruzi - dodala je Orsag.

Osim što će moći provjeriti ponudu na buvljaku, posjetitelji će se moći družiti uz čaj. Za sve one koji već sad imaju u planu doći na neki od narednih buvljaka kao prodavači, saznali smo što sve mogu donijeti.

- Kolegica je stavila second hand i vintage čisto za prvu ruku, ali mislim da ni na prvom buvljaku nema isključivo second handa i vintagea. Možete donijeti sve što vam padne na pamet, izvucite svu staru robu koju ste htjeli baciti - zaključila je Orsag.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi studio smijeha, marina orsag, buvljak, seconda hand, vintage
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...