Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
NA PODRUČJU ZAGREBA
Šteta od više tisuća kuna u nekoliko drskih krađa
U Trnskom je počinitelj žrtvu pričekao pred zgradom, dok je nesretnoj žrtvi u Dubravi lopov strgnuo lančić s vrata u liftu zgrade
slika vijesti

Photo ilustracija
Članak

Autor:

R.I.

Objavljeno: 29.06.2012. 12:31h
Hrabri lopovi ne staju s drskim krađama. U četvrtak, 28. lipnja, na području Zagreba dogodile su se čak četiri. U prvoj krađi koja se dogodila oko 10 sati u Grižanskoj ulici u Dubravi, zasad nepoznati počinitelj, 76-godišnjakinji je lančić strgnuo s vrata na vrlo domišljat način. Naime, cijeli se slučaj odigrao u liftu zgrade, a šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Na području Novog Zagreba, krađa se dogodila u naselju Trnsko ispred ulaza u stambenu zgradu gdje je kradljivac pričekao 82-godišnjakinju te joj prišao s leđa i strgnuo ogrlicu i lančić s vrata. 

Nakon toga oko 16 sati u Krčelićevoj ulici na Črnomercu, dvojica su počinitelja prišla 60-godišnjakinji, pa joj je jedan strgnuo ogrlicu s vrata.

No, ni na Trešnjevci nije bilo mirno. Na isti način kao i u prethodnoj krađi, počinitelj je strgnuo više lančića s vrata 61-godišnjakinji i to na raskrižju ulica Bernarda Vukasa i Prikrilove.

U svim navedenim drskim krađama šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a žrtve su starije osobe. Zbog toga iz Policijske uprave zagrebačke ponovno upozoravaju da se ne krećete sami i ne nosite nakit na vidljivim mjestima, kako i sami ne bi postali žrtve ovog kažnjivog djela.
ključne riječi drska krađa, nakit, zlato, policijska uprava zagrebačka, trnsko, dubrava, trešnjevka, črnomerec, nepoznati počinitelj
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...