DRUŠTVO

Šteta od više tisuća

kuna u nekoliko drskih krađa

NA PODRUČJU ZAGREBA

ilustracija

U Trnskom je počinitelj žrtvu pričekao pred zgradom, dok je nesretnoj žrtvi u Dubravi lopov strgnuo lančić s vrata u liftu zgrade

Autor:

R.I.

Objavljeno: 29.06.2012. 12:31h

Hrabri lopovi ne staju s drskim krađama. U četvrtak, 28. lipnja, na području Zagreba dogodile su se čak četiri. U prvoj krađi koja se dogodila oko 10 sati u Grižanskoj ulici u Dubravi, zasad nepoznati počinitelj, 76-godišnjakinji je lančić strgnuo s vrata na vrlo domišljat način. Naime, cijeli se slučaj odigrao u liftu zgrade, a šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Na području Novog Zagreba, krađa se dogodila u naselju Trnsko ispred ulaza u stambenu zgradu gdje je kradljivac pričekao 82-godišnjakinju te joj prišao s leđa i strgnuo ogrlicu i lančić s vrata. 

Nakon toga oko 16 sati u Krčelićevoj ulici na Črnomercu, dvojica su počinitelja prišla 60-godišnjakinji, pa joj je jedan strgnuo ogrlicu s vrata.

No, ni na Trešnjevci nije bilo mirno. Na isti način kao i u prethodnoj krađi, počinitelj je strgnuo više lančića s vrata 61-godišnjakinji i to na raskrižju ulica Bernarda Vukasa i Prikrilove.

U svim navedenim drskim krađama šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a žrtve su starije osobe. Zbog toga iz Policijske uprave zagrebačke ponovno upozoravaju da se ne krećete sami i ne nosite nakit na vidljivim mjestima, kako i sami ne bi postali žrtve ovog kažnjivog djela.

KLJUČNI PODACI

  • NA PODRUČJU ZAGREBA
  • Šteta od više tisuća kuna u nekoliko drskih krađa

Autor:

R.I.

29.06.2012.

12:31h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE