Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
NESLUŽBENO DOZNAJEMO
Stare ZET karte mogu se zamijeniti i nakon travnja
Unatoč tome što se najavljivalo da stare karte neće vrijediti nakon 30. travnja, neslužbeno se doznaje kako će se ipak moći zamjeniti
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: Ana Kranjčić
Objavljeno: 26.04.2012. 15:16h

Svojevremeno su korisnici javnog gradskog prijevoza kupili ZET-ove karnete koje nisu uspjeli potrošiti. S obzirom da se naveliko priča o tome kako je stare karte potrebno iskoristiti do kraja mjeseca travnja, građani se boje kako im nakon toga navedene karte više neće vrijediti.

Hoće li se vrijednost takozvanih karneta moći produžiti ili zamjeniti za važeće karte nakon 30. travnja, pitanje je koje zanima sve veći broj građana.

- Plaćanje usluge javnog gradskog prijevoza regulirano je tarifnim odredbama ZET-a koji su na snazi i prema kojima mi postupamo. Oni propisuju kako je valjanost kupljenih karata prije korekcije cijena trideset dana od bilo kakve promjene. Međutim, unatoč tome, Uprava Holdinga, odnosno ZET-a, izašla je ususret svojom odlukom zbog socijalne osjetljivosti računajući upravo na tu kategoriju naših građana koja je kupila karte unaprijed da će još do kraja tekućega mjeseca moći koristiti ranije kupljene karte - kazao je glasnogovornik ZET-a, Tomislav Jurić.

Prema neslužbenim informacijama, doznajemo kako će građani ipak moći zamjeniti svoje stare karte za nove te neće biti oštećeni po pitanju važećih karata.

- Svi oni koji imaju, uvjetno rečeno, na zalihama veće količine karata, mi ćemo s njima biti u dijalogu i pozivam ih da nam se jave na naš besplatni telefon 0800 200 060 gdje će od kolega iz Ureda za odnose s javnošću, u našem kontakt centru, moći dobiti eventualne daljnje upute - istaknuo je Jurić.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.

ključne riječi karneti, zet, holding, tomislav jurić, karte, tarofe, cijene karata, zagrebancija, jabuka tv
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...