Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Crna kronika
DRSKE KRAĐE NE PRESTAJU
Opljačkane umirovljenice i otkupna stanica zlata
Na području zagrebačkog Trnja nepoznati su počinitelji opljačkali dvije umirovljenice, a u centru grada opljačkana je otkupna stanica zlata
slika vijesti

Photo ilustracija
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 01.09.2012. 14:15h

Drskim krađama u Zagrebu, čini se nema kraja. Naime, u petak oko 10 sati u naselju Trnje, policiji zasad nepoznati počinitelj u liftu je počinio razbojništvo sprejem nad 82-godišnjakinjom. Otuđio joj je lančić i oštetio je za nekoliko tisuća kuna.

Dva sata kasnije u spomenutom naselju, nepoznati je počinitelj također uporabom spreja počinio razbojništvo nad 71-godišnjakinjom i nanio joj štetu od nekoliko stotina kuna.

Isti dan, u poslijepodnevnim satima, u centru grada, konkretno u Mesničkoj ulici, u prostorijama otkupne stanice za plemenite kovine dvojica nepoznatih počinitelja su uz prijetnju pištoljem počinila razbojništvo nad 23-godišnjom zaposlenicom i otuđila novac i nakit. Procjenjuje se kako šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.


Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi drska krađa, umirovljenica, policijska uprava zagrebačka, trnje, centar grada
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...