DRUŠTVO

Opljačkana poslovnica

za otkup metala u Sesvetama

POLICIJA POZIVA NA OPREZ

PUZ

Drski lopovi i dalje haraju gradom u potrazi za nakitom koji mogu brzo unovčiti. Tako su tri gospođe opljačkane, ali i poslovnica za otkup

Autor: S.S.

Objavljeno: 29.07.2012. 12:34h

Drski kradljivci su u subotu, 28. srpnja bili aktivni u svim dijelovima grada pa je policija imala pune ruke posla.

Tako je prvo na području Črnomerca 62-godišnjakinja ostala bez lančića. Oko 113 sati u ulici Petra Zrinskog žrtvi je prišao mlađi počinitelj i strgnuo joj s vrata lančić vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Oko 17 sati na Maksimirskoj cesti čak dvojica počinitelja također mlađe životne dobi, prišla su 70-godišnjakinji. Jedan od mladića s vrata joj je strgnuo više lančića pa su se skupa udaljili u nepoznatom smjeru. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

Mirnije nije bilo ni na Pešćenici gdje je i 84-godišnjakinja ostala bez vrijednog nakita. Oko 21 sat, u I. Ferenščici, nepoznati počinitelj je nesretnoj ženi s vrata ukrao lančić prilikom ulaska u zgradu. Ovdje je šteta tek nekoliko stotina kuna.

Opljačkana i poslovnica za otkup zlata u Sesvetama

Da je zlato na visokoj cijeni dokazao je i razbojnik koji je oko podneva u Ulici Jakova Gotovca u Sesvetama ušao u poslovnicu za otkup plemenitih metala i verbalno zaprijetio 41-godišnjoj zaposlenici te otuđio novac i nakit vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

KLJUČNI PODACI

  • POLICIJA POZIVA NA OPREZ
  • Opljačkana poslovnica za otkup metala u Sesvetama

Autor:

S.S.

29.07.2012.

12:34h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE