Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
RAZBIJEN I AUTOMOBIL
Opet palo staklo s T-Coma, ozlijeđen zaštitar
Do pucanja stakla veličine dva puta metar i pol na sedmom katu došlo je oko 14 sati, no ovoga puta nije prošlo bez posljedica
slika vijesti

Photo Marko Todorov / CROPIX
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 29.06.2012. 15:36h

Sa zgrade T-Coma u Savskoj cesti 32 ponovno je pao komad stakla, no ovoga puta nije prošlo bez posljedica, izvijestila je PU zagrebačka. Naime, odlomljeno staklo ozlijedilo je zaštitara te oštetilo parkirano vozilo.

-.-Marko Todorov / CROPIX -.-
Photo Marko Todorov / CROPIX  
Do pucanja stakla veličine dva puta metar i pol na sedmom katu došlo je oko 14 sati. Podsjetimo, slična stvar dogodila se i početkom lipnja kada je sa zgrade pala staklena stijena veličine 250 sa 250 centimetar.

Ozlijeđenih građana tada, na sreću, nije bilo, no na zgradi su ostali dijelovi stakla pa neko vrijeme prolazak u blizini tornja nije bio moguć zbog opasnosti od padanja sitnijih komada.

Nažalost, ovoga je puta posjekotinu ruke zadobio zaštitar zgrade u Savskoj cesti 32, a kako smo već naveli, oštećen je i jedan automobil.

Osim toga, došlo je do zastoja u tramvajskom prometa zbog čega su građani nervozni jer čekaju na visokim temperaturama.

Inače, kod prvog ovakvog slučaja Hoto Grupa, investitor koji je zgradu gradio, ogradio se od krivice za pucanje staklene fasade kazavši kako su još prije nekoliko godina prodali zgradu inozemnom fondu te kako je sadašnji vlasnik dužan obavljati radove redovitog održavanja fasade.

Naime, objekt ima ugrađenu spider fasadu čiji se elementi u sklopu redovitog godišnjeg održavanja moraju zatezati svake godine.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi t-com, zaštitar, staklo, prozor, staklena stijena, tomo horvatinčić, hoto grupa
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...