Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Crna kronika
TRAGEDIJA NA CESTAMA
Oduzeo prednost motoru i usmrtio vozača
Vozač motora u nesreći je zadobio ozljede opasne po život pa, iako je prevezen u KB Sveti Duh, muškarac je od zadobivenih ozljeda preminuo
slika vijesti

Photo Boris Kovacev / CROPIX
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 13.04.2012. 11:28h

U stravičnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u poslijepodnevnim satima jedan je muškarac smrtno stradao, dok je 47-godišnja suputnica teško ozljeđena.

Kako se doznaje iz zagrebačke policijje, nesreća se dogodila oko 16.20na raskrižju Ulice Cirkovci i Petra Svačića kada je 55-godišnji vozać VW pola oduzeo prednost gileri 125XR kojom je upravljao 51-godišnjak, a suputnica mu je bila 47-godišnja žena.

Vozač motora u nesreći je zadobio ozljede opasne po život pa, iako je prevezen u KB Sveti Duh, muškarac je od zadobivenih ozljeda preminuo oko 17.40 sati. Njegova teško ozlijeđena suputnica prevezena je u KB Sestara Milosrdnica gdje joj je pružena liječnička pomoć.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi nesreća, prometna nesreća, sudar, policija, zagreb, ulica petra svačića, gilera, polo
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...