Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
DO TADA PROMJENJIVO
Od četvrtka napokon sunčano i ugodno toplo
Tijekom srijede 25. travnja nas očekuje postupno razvedravanje, a zatim i stabilizacija vremena sve do kraja tjedna, a bit će i sve toplije
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: T.M.
Objavljeno: 23.04.2012. 11:21h

Iako je ovih dana bilo vrlo promjenjivo vrijeme, tijekom srijede 25. travnja nas očekuje postupno razvedravanje, a zatim i stabilizacija vremena. No do tada ćemo se još morati malo strpiti. Naime, u utorak tijekom dana će biti pretežno sunčano, a prema večeri sa zapada nam stiže jače naoblačenje s kišom.

Vikend prije Međunarodnog praznika rada koji su neki spojili s ponedjeljkom i tako dobili puna četiri dana odmora, imat će razloga za veselje jer nas očekuju sunčano vrijeme i visoke temperature. Od četvrtka 26. travnja će biti većinom sunčano i postupno sve toplije.

U petak 27. travnja će nas već grijati temperatura od ugodnih 24 °C, najavljuju prema sedmodnevnoj prognozi iz DHMZ-a. Biometeorološka prognoza će također biti povoljna. Vremenske prilike neće imati većeg utjecaja na ljude, a manje tegobe očekuju se samo kod vrlo osjetljivih ljudi.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi vrijeme, vremenska prgnoza, dhmz, prognoza, sunce
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...