POLITIKA

Nema pregovora s

trgovačkim HSLS-om i HSS-om

LABURISTI ODGOVARAJU:

evarazdin.hr

Želimo naglasiti kako zagrebačka podružnica Hrvatskih laburista nikada nije razgovarala s predstavnicima HSS-a i HSLS-a, tvrde iz stranke

Autor: R.I.

Objavljeno: 28.04.2012. 10:47h

"Gostujući u Dnevniku 3 na Hrvatskoj televiziji , Sanjin Španović, gost - komentator na temu lokalnih izbora u Zagrebu, izrekao je netočnu i lažnu rečenicu kako su HSS i HSLS pred dogovorom s Hrvatskim laburistima za lokalne izbore u Zagrebu koji će se održati sljedeće godine. Sanjin Španović time je svojom netočnom izjavom obmanuo hrvatsku javnost, a posebno birače i simpatizere Hrvatskih laburista. Želimo naglasiti kako zagrebačka podružnica, a niti središnjica stranke Hrvatskih laburista nikada nije razgovarala s predstavnicima HSS-a i HSLS-a, niti s Vladimirom Ferdeljijem, a posebno želimo istaknuti kako niti ubudućene namjeravamo razgovarati s navedenim trgovačkim strankama o bilo kakvoj mogućnosti suradnje na temu izbora, stoji u priopćenju Laburista.

Informaciju o njihovim navodnim pregovorima naše urednistvo dobilo je iz izvora u HSLS-u. Jedan od HSLS-ovaca u neformalnom razgovoru nam je rekao kako postoje određeni kontakti o stvaranju jos jačeg lijevog oporbenog bloka u Zagrebu koji bi predstavljao alternativu SDP-u i HNS-u u Zagrebu na lokalnim izborima.

Naime, prema s obzirom na broj glasova Hrvatskih laburista, HSLS-a i HSS-a na biralištima u Zagrebu na proteklim parlamentarnim izborima, ovaj blok bi ozbiljno naškodio SDP-u i HNS-u.

KLJUČNI PODACI

  • LABURISTI ODGOVARAJU:
  • Nema pregovora s trgovačkim HSLS-om i HSS-om

Autor:

R.I.

28.04.2012.

10:47h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE