Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Politika
LABURISTI ODGOVARAJU:
Nema pregovora s trgovačkim HSLS-om i HSS-om
Želimo naglasiti kako zagrebačka podružnica Hrvatskih laburista nikada nije razgovarala s predstavnicima HSS-a i HSLS-a, tvrde iz stranke
slika vijesti

Photo evarazdin.hr
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 28.04.2012. 10:47h

"Gostujući u Dnevniku 3 na Hrvatskoj televiziji , Sanjin Španović, gost - komentator na temu lokalnih izbora u Zagrebu, izrekao je netočnu i lažnu rečenicu kako su HSS i HSLS pred dogovorom s Hrvatskim laburistima za lokalne izbore u Zagrebu koji će se održati sljedeće godine. Sanjin Španović time je svojom netočnom izjavom obmanuo hrvatsku javnost, a posebno birače i simpatizere Hrvatskih laburista. Želimo naglasiti kako zagrebačka podružnica, a niti središnjica stranke Hrvatskih laburista nikada nije razgovarala s predstavnicima HSS-a i HSLS-a, niti s Vladimirom Ferdeljijem, a posebno želimo istaknuti kako niti ubudućene namjeravamo razgovarati s navedenim trgovačkim strankama o bilo kakvoj mogućnosti suradnje na temu izbora, stoji u priopćenju Laburista.

Informaciju o njihovim navodnim pregovorima naše urednistvo dobilo je iz izvora u HSLS-u. Jedan od HSLS-ovaca u neformalnom razgovoru nam je rekao kako postoje određeni kontakti o stvaranju jos jačeg lijevog oporbenog bloka u Zagrebu koji bi predstavljao alternativu SDP-u i HNS-u u Zagrebu na lokalnim izborima.

Naime, prema s obzirom na broj glasova Hrvatskih laburista, HSLS-a i HSS-a na biralištima u Zagrebu na proteklim parlamentarnim izborima, ovaj blok bi ozbiljno naškodio SDP-u i HNS-u.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi hrvatski laburisti, hsls, hns, sdp, sanjin španović, 3. dnevni, vladimir ferdelji
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...