Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
JOŠ SE NE ZNA KOLIKO
Milan Bandić će smanjiti plaće u Gradskoj upravi
Nakon 70 godina došlo je vrijeme u kojem se neće živjeti na veresiju, kazao je Bandić i dodao da su u tijeku pregovori sa sindikatima
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: Sarah Srdar
Objavljeno: 24.04.2012. 12:03h
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić navodno će smanjiti plaće zaposlenicima u Gradskoj upravi. Na novinarski upit o kolikim je smanjenjima riječ, komentirao je kako još ništa ne zna.

- Pregovori sa sindikatima su u tijeku i bit ćete o svemu pravovremeno informirani. No, mogu reći kako je nakon 70 godina došlo vrijeme u kojem se ne može živjeti na veresiju - rekao je Bandić.

Ipak, gradonačelnikova plaća daleko premašuje iznos prosječne plaće u Republici Hrvatskoj.

- Moja placa je oko 19.800 kuna, ne znam točno, to se vidi na odresku. Ali ja sam ju pošteno zaradio. Imam plaću gradonačelnika glavnog grada - objasnio je Bandić.

Ukoliko dođe do smanjenja plaća zaposlenika u Gradskoj upravi, nije poznato hoće li i gradonačelniku biti smanjena plaća. Naime, kako kaže Bandić, njegova plaća je opravdana jer kao gradonačelnik nema niti dana godišnjeg odmora.
Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi milan bandić, smanjenje plaća, gradska uprava, republika hrvatska, veresija
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...