DRUŠTVO

Krešimir Kranjčec

je novi direktor TŽV Gredelj

IZ HOLDINGA U GREDELJ

Press

U svojoj dugogodišnjoj poslovnoj karijeri Kranjčec je radio na poslovima prodaje i upravljanja prodajom, kao i poslovima nabave

Autor: R.I.

Objavljeno: 24.04.2012. 14:47h

Skupština TŽV Gredelj prošlog je tjedna za novog direktora imenovala Krešimira Kranjčeca. Kranjčec je u TŽV Gredelj došao nakon uspješne karijere u Zagrebačkom holdingu d.o.o. gdje je radio na mjestu voditelja nabave. Prije dolaska u Zagrebački holding radio je kao koordinator manager u tvrtki Bramac gdje je bio odgovoran za cjelokupno poslovanje poduzeća za područja poslovanja Hrvatske i Crne Gore. Također je bio i direktor tvrtke Kamen Sirač i Kumal za Hrvatsku i Srbiju te direktor u Nexe grupi.

U svojoj dugogodišnjoj poslovnoj karijeri Kranjčec je radio na poslovima prodaje i upravljanja prodajom, kao i poslovima nabave. Postaje direktor poduzeća KUMAL d.o.o 2007. godine i to istovremeno u Hrvatskoj i Srbiji, a kasnije vodi cjelokupno poslovanje poduzeća Bramac pokrovni sistemi d.o.o. za Hrvatsku i Crnu Goru, čime je stekao znanja organizacije i rukovođenja cijelim društvom.

Tijekom dugogodišnjeg poslovnog staža stekao je tehnike prezentiranja i pregovaranja, usvojio znanja vezana uz upravljanje i razvoj ljudskih potencijala i strategije poslovnog odlučivanja te sudjelovao u organizaciji, pripremi i koordiniranju procesa poslovnog sustava.

Stekao je zvanje magistar ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

- Temeljem dosadašnjih poslovnih iskustava, kao i konkretnog rada na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore uvjeren sam da ću znati pronaći pravi način za unaprjeđenje poslovanja TŽV Gredelj, kao i stvoriti nove prostore za uposlenost uistinu kvalitetnih kapaciteta i osoblja TŽV Gredelj - istaknuo je novi direktor TŽV Gredelj, Krešimir Kranjčec

KLJUČNI PODACI

  • IZ HOLDINGA U GREDELJ
  • Krešimir Kranjčec je novi direktor TŽV Gredelj

Autor:

R.I.

24.04.2012.

14:47h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE