POLITIKA

Kosor i Matić napustili

Holding zbog izbora Čovića

SKUPŠTINA HOLDINGA

Nenad Dugi / CROPIX

HSLS-ovci i HSS-ovci navode kako je za vrijeme Čovićevog mandata nagomilani ogrmoni gubitci te nije provodio odluke o restrukturiranju

Autor: S.M.

Objavljeno: 09.08.2012. 14:50h

Kako što je bilo i najavljivano predstavnici HSLS-a i HSS-a podnijeli su ostavke na mjesto članova Skupštine Holdinga. Kako navode u svom priopćenju na taj potez odlučili jer ne podržavaju Čovića i drže da on nije stručnjak već stranački kadar.

-.-Zvonimira Ivanišević/Zagrebancija-.-Nenad MatićSvoje razloge objasnili su u priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti:
"Gospodo Bernardiću, Brumniću i Crkvencu, maske su pale!
Zadnja četiri mjeseca puna su vam usta bila povratka struke u Zagrebački holding. Vjerovali smo vam te smo vas opunomoćili da donesete odluke kakve ste prezentirali.

Suprotno proklamiranim stavovima na sjednici Skupštine Zagrebačkog holdinga održanoj 9. kolovoza 2012. godine ponovo ste za predsjednika Uprave izabrali g. Ivu Čovića neovisno o tome što je u zadnje dvije godine ostvario katastrofalne poslovne rezultate te nije provodio zaključke o restrukturiranju same Skupštine Zagrebačkog holdinga. Time ste pokazali da vam je ipak partijska podobnost ispred struke i interesa građana Grada Zagreba.

Maske su pale! Od danas zagrebački SDP preuzima punu odgovornost kako za dosadašnje tako i za buduće poslovne rezultate Uprave na čelu s Ivom Čovićem.

Budući da nam odgovornost prema građanima Grada Zagreba i osobni moralni kriteriji nalažu da ne prihvatimo takvu vašu odluku ne vidimo više niti jedan razlog da ostanemo članovi Skupštine Zagrebačkog holdinga te podnosimo neopozive ostavke", stoji  u priopćenju.

KLJUČNI PODACI

  • SKUPŠTINA HOLDINGA
  • Kosor i Matić napustili Holding zbog izbora Čovića

Autor:

S.M.

09.08.2012.

14:50h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE