Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
DAVOR BERNARDIĆ:
Jakuševčani su mi šapnuli da je napad izrežiran
Munib Hamidić kazao je kako je stekao dojam da je napad na Bernardića izrežiran, a što je predsjednik Skupštine i sam potvrdio
slika vijesti

Photo Sarah Srdar
Članak

Autor: Sarah Srdar
Objavljeno: 10.05.2012. 16:07h
Stanari Jakuševca su mi jučer šapnuli kako je napad na mene bio izrežiran – kazao je Davor Bernardić, predsjednik Gradske skupštine, na pitanje Muniba Hamidića (SDP) čini li mu se da su Jakuševčani prosvjedovali pred odlagalištem Prudinec prema nečijem nalogu.

- Iako ovo nema veze s gradskom četvrti Maksimir, stekao sam dojam da je incident pred Jakuševcem bio izrežiran – pojasnio je svoje pitanje Hamidić.

Podsjetimo, Jakuševčani su se tamo okupili baš u vrijeme kada su Prudinec posjetili ministrica zaštite okoliša Mirela Holy, gradonačelnik Milan Bandić i Davor Bernardić.

Ono što je trebao biti mirni prosvjed građana, kojim bi se usprotivili odluci Skupštine jer im se neće povećavati naknada za smanjenje vrijednosti njihovih nekretnina, a što je odlučeno prema mišljenju resornog ministarstva, na kraju je eskaliralo u napad na Bernardića.

Ovo pitanje Hamidić je postavio na sjednici Vijeća gradske četvrti Makismir na kojoj se, prema unaprijed zakazanim točkama, raspravljalo o prometu u tome dijelu grada te namjerama za trošenje sredstva iz Plana malih komunalnih akcija za 20112. godinu.

ključne riječi davor bernardić, prudinec, munib hamidić, skupština, zagreb, prudinec, gradska četvrt maksimir
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...