DRUŠTVO

Jakuševčani su mi

šapnuli da je napad izrežiran

DAVOR BERNARDIĆ:

Sarah Srdar

Munib Hamidić kazao je kako je stekao dojam da je napad na Bernardića izrežiran, a što je predsjednik Skupštine i sam potvrdio

Autor: Sarah Srdar

Objavljeno: 10.05.2012. 16:07h

Stanari Jakuševca su mi jučer šapnuli kako je napad na mene bio izrežiran – kazao je Davor Bernardić, predsjednik Gradske skupštine, na pitanje Muniba Hamidića (SDP) čini li mu se da su Jakuševčani prosvjedovali pred odlagalištem Prudinec prema nečijem nalogu.

- Iako ovo nema veze s gradskom četvrti Maksimir, stekao sam dojam da je incident pred Jakuševcem bio izrežiran – pojasnio je svoje pitanje Hamidić.

Podsjetimo, Jakuševčani su se tamo okupili baš u vrijeme kada su Prudinec posjetili ministrica zaštite okoliša Mirela Holy, gradonačelnik Milan Bandić i Davor Bernardić.

Ono što je trebao biti mirni prosvjed građana, kojim bi se usprotivili odluci Skupštine jer im se neće povećavati naknada za smanjenje vrijednosti njihovih nekretnina, a što je odlučeno prema mišljenju resornog ministarstva, na kraju je eskaliralo u napad na Bernardića.

Ovo pitanje Hamidić je postavio na sjednici Vijeća gradske četvrti Makismir na kojoj se, prema unaprijed zakazanim točkama, raspravljalo o prometu u tome dijelu grada te namjerama za trošenje sredstva iz Plana malih komunalnih akcija za 20112. godinu.

KLJUČNI PODACI

  • DAVOR BERNARDIĆ:
  • Jakuševčani su mi šapnuli da je napad izrežiran

Autor:

Sarah Srdar

10.05.2012.

16:07h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE