POLITIKA

Građani: Bernardićev

najveći adut je mladost

PRVIH STO DANA

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Neki ne bi imali ništa protiv da se ostvare Bernardićevi snovi o gradonačelničkoj karijeri jer, kako kažu, Bandić se već umorio

Autor:

Objavljeno: 06.05.2012. 10:21h

Prije točno sto dana Davor Bernardić stupio je na mjesto predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba, i to kao najmlađi predsjednik zagrebačke skupštine dosada. Na to je mjesto Bernardić došao umjesto stranačkog kolege Borisa Šprema, a već prvog dana najavio je da će marljivo raditi.

- U sljedećim mjesecima rada u Gradskoj skupštini pokušat ću dokazati da su donijeli ispravnu odluku. Bit ću dobar predsjednik Gradske skupštine - rekao je tada.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Bernardić je u prvih sto dana svoje vladavine otvorio vrata Gradske skupštine građanima, razgovarao s umirovljenicima preko Skype-a, donio nekoliko bitnih odluka, među kojima je i ona o upravljanju u stjecanju građevinskog zemljišta, a čak je stigao ukoriti i gradonačelnika Milana Bandića, kada je ovaj zastupnici Ivani Mlinar Horvat rekao: ''Bog će vas kazniti''.

- Konstatacija Bog će vas kazniti nije primjerena, to ćete se sa mnom složiti. Niti ste vi Božji izaslanik, a niti mi možemo znati kog će Bog kazniti - rekao je Bernardić.

Je li Bernardić zaradio plus ili minus presudili su građani.

- Predsjednik Bernardić je vrlo ambiciozan čovjek koji može puno pomoći gradu Zagrebu - rekao nam je strudent s kojim smo razgovarali.

Neki ne bi imali ništa protiv da se ostvare Bernardićeve želje da zasjedne i u gradonačelničku fotelju

- Ne bi, on je mlad, on je perspektivniji, ovaj se umorio. Dobar je Bandić, ali se umorio. Neka bude savjetnik i bit će dobro - istaknula je starija Zagrepčanka.

Upravo je Bernardićeva mladost u očima Zagrepčana njegov najveći adut.

- Nove ideje, mlade snage, puno entuzijazma, to je dobro u odnosu na ono što je već ustaljeno. Ta razlika je dobra, ali koliko će u tome uspjeti ne znam, ovisi o idejama i realizaciji - zaključio je gospodin koji povremeno ''baci oko'' na rad Gradske skupštine.

KLJUČNI PODACI

  • PRVIH STO DANA
  • Građani: Bernardićev najveći adut je mladost

Autor:

06.05.2012.

10:21h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE