Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Politika
PRVIH STO DANA
Građani: Bernardićev najveći adut je mladost
Neki ne bi imali ništa protiv da se ostvare Bernardićevi snovi o gradonačelničkoj karijeri jer, kako kažu, Bandić se već umorio
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor:
Objavljeno: 06.05.2012. 10:21h

Prije točno sto dana Davor Bernardić stupio je na mjesto predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba, i to kao najmlađi predsjednik zagrebačke skupštine dosada. Na to je mjesto Bernardić došao umjesto stranačkog kolege Borisa Šprema, a već prvog dana najavio je da će marljivo raditi.

- U sljedećim mjesecima rada u Gradskoj skupštini pokušat ću dokazati da su donijeli ispravnu odluku. Bit ću dobar predsjednik Gradske skupštine - rekao je tada.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-
Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija  
Bernardić je u prvih sto dana svoje vladavine otvorio vrata Gradske skupštine građanima, razgovarao s umirovljenicima preko Skype-a, donio nekoliko bitnih odluka, među kojima je i ona o upravljanju u stjecanju građevinskog zemljišta, a čak je stigao ukoriti i gradonačelnika Milana Bandića, kada je ovaj zastupnici Ivani Mlinar Horvat rekao: ''Bog će vas kazniti''.

- Konstatacija Bog će vas kazniti nije primjerena, to ćete se sa mnom složiti. Niti ste vi Božji izaslanik, a niti mi možemo znati kog će Bog kazniti - rekao je Bernardić.

Je li Bernardić zaradio plus ili minus presudili su građani.

- Predsjednik Bernardić je vrlo ambiciozan čovjek koji može puno pomoći gradu Zagrebu - rekao nam je strudent s kojim smo razgovarali.

Neki ne bi imali ništa protiv da se ostvare Bernardićeve želje da zasjedne i u gradonačelničku fotelju

- Ne bi, on je mlad, on je perspektivniji, ovaj se umorio. Dobar je Bandić, ali se umorio. Neka bude savjetnik i bit će dobro - istaknula je starija Zagrepčanka.

Upravo je Bernardićeva mladost u očima Zagrepčana njegov najveći adut.

- Nove ideje, mlade snage, puno entuzijazma, to je dobro u odnosu na ono što je već ustaljeno. Ta razlika je dobra, ali koliko će u tome uspjeti ne znam, ovisi o idejama i realizaciji - zaključio je gospodin koji povremeno ''baci oko'' na rad Gradske skupštine.

Vezani članci:
Slične teme: DAVOR BERNARDIćSTO DANA
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi davor bernardić, sto dana
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...