Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Crna kronika
OSUMNJIČEN 28-GODIŠNJAK
FOTO: Uhićen dok je naoružan pljačkao Lukoil
Do pokušaja razbojništva došlo je tijekom noći sa srijede na četvrtak kada je 28-godišnjak naoružan upao na bezinsku postaju
slika vijesti

Photo Damir Krajac / CROPIX
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 12.04.2012. 10:29h

U pokušaju razbojništva benzinske postaje Lukoil na Aveniji Dubrovnik policija je uhvatila naoružanog 28-godišnjaka, potvrđeno je iz PU zagrebačke.

Kako doznajemo, do pokušaja razbojništva došlo je tijekom noći sa srijede na četvrtak, točnije oko 2 sata, kada je 28-godišnjak naoružan upao na bezinsku postaju.

U trenutku razbojništva na pumpi su bila dvojica zaposlenika, 41-godišnjak i 39-godišnjak, koji su u strahu za svoj život razbojniku predali novac. On je iz benzinske postaje izašao s nekoliko stotina kuna, no tada su ga primjetili policajci.

- Da zaštite vlastite živote i spriječe počiniteljev bijeg, uporabili su vatreno oružje kojom je prilikom naoružani muškarac ozlijeđen. U Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica utvrđene su mu teške tjelesne ozlijede. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - izvijestili su iz PU zagrebačke.

FOTOGRAFIJE S MJESTA DOGAĐAJA POGLEDAJTE OVDJE

 

ključne riječi lukoil, pokušaj razbojnštva, avenija dubrovnik, benzinska postaja, zagrebačka policija
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...