POLITIKA

FOTO: HSLS-ovci

čistili šumu u Grmošćici

EKO AKCIJA

Na ovaj način zagrebačka organizacija HSLS-a pridružila se eko akcijama koje su organizirane diljem Hrvatske povodom Dana planeta Zemlje

Autor: RI

Objavljeno: 22.04.2012. 19:15h

Zagrebački HSLS-ovci su ¨Dan planeta Zemlje¨ obilježili velikom eko-akcijom čišćenje Park šume ¨Grmošćica¨.. HSLS Grada Zagreba se na taj način priključio ekološkoj akciji čišćenja divljih odlagališta u Hrvatskoj  u sklopu kampanje ¨Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš" 

-.--.-Članovi HSLS-a vodeći se mišlju da treba početi od samih sebe da dođe do promjena koju želimo organizirali su čišćenje ¨Grmošćice¨  i njeno preusmjeravanje prema kvalitetno uređenoj Park šumi kao osmišljenog  prostora za rekreaciju stanovnika zapadnog djela grada koji za sada ne postoji.

Ekologiji se ne pridaje dovoljna važnost

Uz članove HSLS MO Gornja Kustošija ogranka Črnomerec  akciji su se priključili i građani  Kustošije, članovi Savjeta za ekologiju HSLS-a te predsjednik HSLS-a Grad Zagreba i gradski zastupnik Alen Ostojić .

Koji je tom prigodom istaknuo da zbog recesije koja je pogodila sve zemlje svijeta, očuvanje okoliša i ekološki problemi stavljeni su na kraj reda i ne pridaje im se dovoljno pažnje i da odgovornost sad pada i na nas građane. Ako se svi građani  svojom inicijativom  malim koracima krenu prema održivom razvoju, stvari će se itekako promijeniti na bolje

>>>KAKO JE IZGLEDALO ČIŠĆENJE GRMOŠĆICE POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI

KLJUČNI PODACI

  • EKO AKCIJA
  • FOTO: HSLS-ovci čistili šumu u Grmošćici

Autor:

RI

22.04.2012.

19:15h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE