Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
VESELJE U DJEČJIM REDOVIMA
DV Petar Pan dobio 40.000 kuna za obnovu terase
Dječji vrtić Petar Pan osvojio je glasove čak i iz inozemstva, a sad kad je novac u njihovim rukama, dileme kako ga utrošiti nema
slika vijesti

Photo Gorana Banjeglav
Članak

Autor:
Objavljeno: 27.04.2012. 16:50h

- Dobila sam pravi sat, jer točno vrijeme moram znati, i znati kad je dan i znati kad je noć i kad u vrtić moram poći - tekst je dječje pjesmice.

A odlazak u dječji vrtić Petar Pan mališanima će postati još zabavniji, jer je njihov vrtić dobio donaciju od 40.000 kuna u sklopu akcije ''Ja volim vrtić''.

-.-Gorana Banjeglav-.-
Photo Gorana Banjeglav  
Odluku kojih će deset dječjih vrtića u konkurenciji njih 284 iz cijele Hrvatske dobiti donaciju donijeli su građani, a organizatori su donirali po četiri kune za svako pakiranje dječjih pelena kupljenih u jednom trgovačkom lancu.

Dječji vrtić Petar Pan osvojio je glasove čak i iz inozemstva, a sad kad je novac u njihovim rukama, dileme oko toga kako će ga utrošiti nema.

- Već smo pripremili cijelu projektnu dokumentaciju i uredit ćemo terasu iznad jasličke skupine koja sada prokišnjava, a djeca će nakon toga imati dobar osjećaj prilikom boravka u tom dječjem boravku - rekla nam je Marina Karavanić, ravnateljica DV Petar Pan.

U vrtiću je danas vladala prava slavljenička atmosfera, a osim odraslih novcu su se razveselili i najmanji.

- Bili su oduševljeni, činilo im se to jako dugo. Jedno vrijeme njihov interes za to je pao, jer su imali druge interese, no zadnjih dana, otkako je objavljeno, zaista su oduševljeni - istaknula je Karavanić.

Organizatori akcije ''Ja volim vrtić'' naglašavaju kako je osnovni cilj te akcije bio pomoći vrtićima diljem Hrvatske, a najmlađima darovati još više radosti, veselja i lijepih uspomena tijekom njihovog djetinjstva.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi dječji vrtić petar pan, Ja volim vrtić, Marina Karavanić
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...