Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
POSTOJI 20 GODINA
Dođite na rođendan i pomozite SOS Dječjem selu
U Dječjem selu je nešto više od 70 djece bez roditeljske skrbi, a ako i vi želite pomoći možete nazvati humanitarni broj 060 9003
slika vijesti

Photo Tanja Molvarec / Zagrebancija
Članak

Autor: Tanja Molvarec
Objavljeno: 28.04.2012. 15:06h

SOS dječje selo Hrvatska organiziralo je druženje s građanima na prigodnom štandu na Cvjetnom trgu gdje su svi zainteresirani mogli doznati sve o aktivnostima sela. Dok su se mališani zabavljali crtajući, odrasli su se raspitivali kako sve mogu pomoći radu sela. Ako i vi želite pomoći možete nazvati broj 060 9003 i tako donirati pet kuna ili doći u nedjelju 29. travnja ponovno na Cvjetni trg u 12 sati.  SOS Dječje selo slavi i 20 godina postojanja.

-.-Tanja Molvarec / Zagrebancija-.-
Photo Tanja Molvarec / Zagrebancija  
- Organizirali smo poseban program, stoga pozivamo sve roditelje i djecu da dođu i upoznaju život tamo. Imat ćemo radionice, kalune, žonglere i posebne goste. Izrađivat ćemo i broševe, a možete i slagati puzzle ili skakati u vreći - kazala nam je Branka Mihaljinec iz odnosa s javnošću SOS Dječjeg sela.

Velika proslava će se održati 6. svibnja od 12 sati u Lekeniku. Dječjem selu možete pomoći i kupnjom njihovih proizvoda.

- U Selu je nešto više od 70 djece. U mojoj obitelji je petero djece. Tamo sam već 14 godina i treba još puno truda i potpore da bi se što više ualgalo u budućnsot djece - kazala je Zdenka Blažević, SOS mama.

SOS Dječje selo Hrvatska punih 20 godina zbrinjava djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi pružajući im ljubav, sigurnost i sretno djetinjstvo u obiteljskom okruženju. SOS mame nesebično darujus voje vrijeme i ljubav djeci bez roditeljske skrbi.

Nedavno je pokrenuta i kampanja 'Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama' kojoj je cilj jest naglasiti važnost svekolike potpore putem novčanih priloga, edukacije, a sve za što bolju budućnost djece.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi sos dječje selo, cvjetni trg, dječje selo, zdenka blažević, selo lekenik
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...