DRUŠTVO

Dođite na rođendan

i pomozite SOS Dječjem selu

POSTOJI 20 GODINA

Tanja Molvarec / Zagrebancija

U Dječjem selu je nešto više od 70 djece bez roditeljske skrbi, a ako i vi želite pomoći možete nazvati humanitarni broj 060 9003

Autor:: Tanja Molvarec

Objavljeno: 28.04.2012. 15:06h

SOS dječje selo Hrvatska organiziralo je druženje s građanima na prigodnom štandu na Cvjetnom trgu gdje su svi zainteresirani mogli doznati sve o aktivnostima sela. Dok su se mališani zabavljali crtajući, odrasli su se raspitivali kako sve mogu pomoći radu sela. Ako i vi želite pomoći možete nazvati broj 060 9003 i tako donirati pet kuna ili doći u nedjelju 29. travnja ponovno na Cvjetni trg u 12 sati.  SOS Dječje selo slavi i 20 godina postojanja.

-.-Tanja Molvarec / Zagrebancija-.-- Organizirali smo poseban program, stoga pozivamo sve roditelje i djecu da dođu i upoznaju život tamo. Imat ćemo radionice, kalune, žonglere i posebne goste. Izrađivat ćemo i broševe, a možete i slagati puzzle ili skakati u vreći - kazala nam je Branka Mihaljinec iz odnosa s javnošću SOS Dječjeg sela.

Velika proslava će se održati 6. svibnja od 12 sati u Lekeniku. Dječjem selu možete pomoći i kupnjom njihovih proizvoda.

- U Selu je nešto više od 70 djece. U mojoj obitelji je petero djece. Tamo sam već 14 godina i treba još puno truda i potpore da bi se što više ualgalo u budućnsot djece - kazala je Zdenka Blažević, SOS mama.

SOS Dječje selo Hrvatska punih 20 godina zbrinjava djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi pružajući im ljubav, sigurnost i sretno djetinjstvo u obiteljskom okruženju. SOS mame nesebično darujus voje vrijeme i ljubav djeci bez roditeljske skrbi.

Nedavno je pokrenuta i kampanja 'Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama' kojoj je cilj jest naglasiti važnost svekolike potpore putem novčanih priloga, edukacije, a sve za što bolju budućnost djece.

KLJUČNI PODACI

  • POSTOJI 20 GODINA
  • Dođite na rođendan i pomozite SOS Dječjem selu

Autor:

Tanja Molvarec

28.04.2012.

15:06h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE