DRUŠTVO

Đorđe, daj fontanu

na kružnom toku u Radničkoj

BANDIĆ ŠEFU GRADILIŠTA:

Prt Scr Jabuka TV

Vidjet ćete kako će to biti zbigecano. Molim građane da se strpe jer ćemo imati i više parkirnih mjesta i novu rasvjetu, rekao je Bandić

Autor: Kristina Križić

Objavljeno: 03.08.2012. 11:53h

Otkako su započeli brojni radovi na Radničkoj cesti, gradonačelnik je drugi put krenuo u kontrolu gradilišta. Zadovoljan je učinjenim te vjeruje kako će sve biti gotovo do rujna. Ovom prilikom najavio je izgradnju još jedne fontane koja će se nalaziti na novoizgrađenom kružnom toku, na križanju Radničke, Zoranićeve i Zaharove.

- Đorđe, ajde molim te na ovom kružnom toku sagradi jednu lijepu fontanu. Vidi onu tamo, pa nije ta veća rđa od nas. Sagradi nam jednu malu, neće nas to puno koštati – tim riječima se Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba obratio Đorđu Pavlici, šefu gradilišta.

- Vidjet ćete kako će to biti lijepo, zbigecano. Molim samo građane da se strpe i da izdrže još malo jer ćemo imati i 500-tinjak novih parkirnih mjesta, novu rasvjetu na križanju Heinzelove i Vukovarske te veću protočnost s Radničke na Vukovarsku – ispričao nam je gradonačelnik.

Bandić se osvrnuo i na fontane ispred NSK istaknuvši kako ne mari za prašinu koja se podigla oko toga.

- Samo što se možda gradonačelnik neće pojaviti na svečanom otvorenju tih fontana. Jer, bit će prevelika gužva pa ne znam hoću moći. A onda neka se drugi dive toj ljepoti – zaključio je Bandić.

Što se tiče rebalansa gradskog proračuna, Bandić je rekao kako se on nepotrebno odgađa.

- Skupština to nije trebala odgoditi, ali to neće utjecati na financijska sredstva koja su izdvojena za asfaltiranje navedenih prometnica – kazao je gradonačelnik.

Zbog pripreme za asfaltiranje Radničke ceste na dijelu od Vukovarske do Zaharove od 7. do 13. kolovoza navedena dionica bit će zatvorena za sav promet.

Obilazan pravac iz smjera jug je: Vukovarska – Držićeva – Branimirova – Zaharova, a iz smjera sjever: Zaharova – Zavrtnica – Podaubskoga – Henizelova – Vukovarska.

KLJUČNI PODACI

  • BANDIĆ ŠEFU GRADILIŠTA:
  • Đorđe, daj fontanu na kružnom toku u Radničkoj

Autor:

Kristina Križić

03.08.2012.

11:53h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE