Trenutna pozicija: Naslovnica>Aktualnosti>Društvo
DRUGI RODIN ZELENDAN
Bebe postaju dio milenijske fotke Šime Strikomana
Centralni događaj dječjeg eko sajma ZELENdana je snimanje milenijske fotografije beba u platnenim pelenama Šime Strikomana
slika vijesti

Photo Press materijal
Članak

Autor:
Objavljeno: 14.06.2012. 11:34h

Udruga Roda ove subote od 10 do 19 sati na Bundeku organizira drugi ZELENdan, dječji eko sajam, čiji je cilj potaknuti Hrvate na ekološki način života i pružiti djeci šansu da odrastu i žive na čistom planetu. ZELENdan se održava svake dvije godine, a geslo ovogodišnjeg sajma mu je ''Ova lopta nije za bacanje''.

-.-Admir Buljubasic / CROPIX -.-
Photo Admir Buljubasic / CROPIX  
- ZELENdan je dječji eko sajam koji okuplja djeci i Zemlji prijateljske proizvođače. Na sajmu će sudjelovati više od 20 izlagača, od toga najviše proizvođača platnenih pelena, odnosno gotovo svih proizvođači platnenih pelena iz Hrvatske - rekla nam je Tijana Bogdanović, voditeljica Rodina društvenog poduzetništva.

Osim njih predstavit će se proizvođači ekoloških proizvoda te proizvoda koji promoviraju povezujuće roditeljstvo. Tokom dana održavat će se i brojne radionice.

- Održat će se preko 20 radionica, bit će radionica za roditelje, utrka Like a bike i Vihor orijentacisjeka utrka te mnoge druge aktivnosti - napomenula je Bogdanović.

Roditelji i mališani moći će razmjenjivati slikovnice, razvrstavati otpad te oslikavati platnene vrećice, koje će potom roditelji moći i kupiti. U 11 sati održat će se najveća atrakcija sajma.

- Centralni događaj cijelog sajma je milenijska fotografija beba u platnenim pelenama Šime Strikomana. Pozivamo sve roditelje da dođu s bebama i da postanu dio milenijske fotografije - pozvala je Bogdanović.

Više o ZELENdanu te raspored radionica možete pronaći na www.zelendan.roda.hr.

ključne riječi roda, zelendan, dječji eko sajam, platnenen pelene, šime strikoman, milenijska fotografija, tijana bogdanović
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...