DRUŠTVO

Bebe postaju dio milenijske

fotke Šime Strikomana

DRUGI RODIN ZELENDAN

Press materijal

Centralni događaj dječjeg eko sajma ZELENdana je snimanje milenijske fotografije beba u platnenim pelenama Šime Strikomana

Autor:

Objavljeno: 14.06.2012. 11:34h

Udruga Roda ove subote od 10 do 19 sati na Bundeku organizira drugi ZELENdan, dječji eko sajam, čiji je cilj potaknuti Hrvate na ekološki način života i pružiti djeci šansu da odrastu i žive na čistom planetu. ZELENdan se održava svake dvije godine, a geslo ovogodišnjeg sajma mu je ''Ova lopta nije za bacanje''.

-.-Admir Buljubasic / CROPIX -.-- ZELENdan je dječji eko sajam koji okuplja djeci i Zemlji prijateljske proizvođače. Na sajmu će sudjelovati više od 20 izlagača, od toga najviše proizvođača platnenih pelena, odnosno gotovo svih proizvođači platnenih pelena iz Hrvatske - rekla nam je Tijana Bogdanović, voditeljica Rodina društvenog poduzetništva.

Osim njih predstavit će se proizvođači ekoloških proizvoda te proizvoda koji promoviraju povezujuće roditeljstvo. Tokom dana održavat će se i brojne radionice.

- Održat će se preko 20 radionica, bit će radionica za roditelje, utrka Like a bike i Vihor orijentacisjeka utrka te mnoge druge aktivnosti - napomenula je Bogdanović.

Roditelji i mališani moći će razmjenjivati slikovnice, razvrstavati otpad te oslikavati platnene vrećice, koje će potom roditelji moći i kupiti. U 11 sati održat će se najveća atrakcija sajma.

- Centralni događaj cijelog sajma je milenijska fotografija beba u platnenim pelenama Šime Strikomana. Pozivamo sve roditelje da dođu s bebama i da postanu dio milenijske fotografije - pozvala je Bogdanović.

Više o ZELENdanu te raspored radionica možete pronaći na www.zelendan.roda.hr.

KLJUČNI PODACI

  • DRUGI RODIN ZELENDAN
  • Bebe postaju dio milenijske fotke Šime Strikomana

Autor:

14.06.2012.

11:34h


AKTUALNOSTI, NAJČITANIJE