Beba koja je preživjela masakr na Kajzerici je dijete ubojice i jedne od žrtava

Riječ o 36-godišnjem muškarcu rođenom u Vukovaru koji je radio kao taksist

Foto: Ilustracija

Policija je na izvanrednoj konferenciji za medije potvrdila da je u Cimermanovoj ulici na Kajzerici u četvrtak ubijeno šest osoba od čega dvojica muškaraca, tri žene i jedno dijete.

“Istraživanjem smo došli do podataka o osumnjičenom. Povezan je s jednom od žrtava, imaju zajedničko dijete koje je pronađeno na licu mjesta. Pregledano je i zbrinuto u odgovarajućoj ustanovi”, izjavio je načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić.

Identitet ubojice nisu htjeli potvrditi, osim da je riječ o 36-godišnjem muškarcu rođenom u Vukovaru koji je radio kao taksist. Prema pisanju Jutarnjeg lista, njegovo ime je Igor Nađ. Ima evidentiran samo jedan prekršaj zbog kršenja javnog reda i mira na Trešnjevci iz 2016.

On je oko 3:30 sati lociran u Brezovici, a nakon poziva na predaju je izašao iz vozila i izvršio samoubojstvo.

Motiv nije utvrđen, kriminalističko istraživanje je u tijeku, a očevid je završen prije nekoliko minuta.

“Velika je to tragedija za grad, šest mrtvih. Policija radi svoj posao, dogodilo se to što se dogodilo. Sućut obiteljima, taj nesretnik je presudio drugima pa sebi. Žao nam je, Zagreb je danas obavijen u crno. To je cijena življenja u velikom gradu, to je pojedinačni incident. Vidjet ćemo što je povod i uzrok te obiteljske tragedije”, komentirao je jutros gradonačelnik Milan Bandić.