4. svibnja 2017. imat ćete priliku vidjeti i naučiti kako to rade PRofesionalci!

PRglas – prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću – www.prglas.com – organizira prvu konferenciju o PR-u za male i srednje poduzetnike – PR Pitch www.prglas.com/prpitch u Centru Kaptol Boutique Cinema by Cinestar – 4. svibnja 2017., od 9 do 17 sati.

Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u svom poslovanju te odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću, s ciljem što bolje komunikacije i prodaje svojih usluga ili proizvoda na tržištu. Predavači su ugledni hrvatski stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću i istraživanje tržišta i predavači.

Kako rade PR profesionalci i što sve mogu učiniti za svoje klijente, doznat ćete na konferenciji PR Pitch, koja je idealna prilika za upoznavanje najuspješnijih i najkreativnijih agencija i PR-ovaca u Hrvatskoj i regiji. Koliko je kreativnost važna u komunikaciji i poslovanju malih i srednjih poduzeća, pokazat će se na reprezentativnim primjerima iz prakse naših gostiju predavača.

 

Teme konferencije: odnosi s medijima; kako zainteresirati medije za svoju priču?; uloga odnosa s javnošću u promoviranju proizvoda i usluga; kako osmisliti PR plan?; društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća; važnost istraživanja tržišta za male poduzetnike; medijski nastup, komunikacijske vještine te osobni PR za male i srednje poduzetnike; kako odabrati pravu agenciju/savjetnika za odnose s javnošću?; i brojne druge.

 

Predavači: Krešimir Macan, Manjgura, Ankica Mamić, IMC, Ana Tkalac Verčič, EFZG, Božo Skoko, FPZG, Miroslav Varga, Escape, Igor Ćutuk, HRT, Lana Hudačeg, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje, Ermina Duraj, voditeljica Kabineta Župana – službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije, Kamilo Antolović, K&K, Davor Runje, Drap, Marina Bolanča, Abeceda komunikacije, Krešimira Rendulić, Prorsus komunikacije i dr..

Konferencija je namijenjena:  vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću te drugima zainteresiranima.

Zašto sudjelovati: naučite kako bolje ispričati vašu PRiču, kako predstaviti svoju uslugu ili proizvod, kako postati konkurentniji na tržištu, kako iskoristiti odnose s javnošću u svom poslovanju i kako pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću te druge poslovne suradnike.
Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske zajednice županija. Prijatelji konferencije su:  HUOJ-a, HURA-e, HUB385, Edwards Bernays, Press clipping, IMC, Manjgura, Dhar media, Abeceda komunikacije, Millenium promocija, Kaptol Boutique Cinema by Cinestar, VOX komunikacije, IBS agencija za tržišno komuniciranje, ESCAPE, Boje komunikacija, SEEbiz, HRT, Nova TV, Časopis Poduzetnik, ICT Business, Profitiraj.hr, Jabuka TV, METRO, Netokracija, Media Marketing…i dr.